Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    1995 Waveraider 700

    I haven't posted on here in forever, but I'm looking for some guidance......

    On one of my older machines that I keep around for my cousins to beat on, I can't get it to run. It's a 95 waveraider 700, with super low hours on it. Always ran pretty good. Now after sitting all winter, with the battery out, sitting on the tender, it's 100% DEAD. I've tried it with the charger hooked up & still DEAD. It won't crank, won't turn the display on, or anything. I checked the main fuse, it looks good.
    Anybody have any ideas on what I should check next? I thought maybe it was the handle bar switch? I didn't have my power tester with me, but I took it apart, and I don't see any corrosion in there. I also unplugged the black/white plug and tried to start, but it didn't do anything either.

    Any help would be greatly appreciated!!

    Thanks!!


  2. #2
    check solenoid. try jumoing, just had same issue on same machine

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 1995 Yamaha WaveRaider 700 Deluxe Blown Base Gasket
    By DrPhilGood45 in forum Yamaha Old School Skis
    Replies: 2
    Last Post: 11-22-2016, 09:40 PM
  2. Anyone know what the RPM's for 1995 Yamaha Waveraider 700.....
    By nothingsleft in forum Yamaha Old School Skis
    Replies: 1
    Last Post: 08-13-2012, 08:41 PM
  3. 1995 Waveraider 700
    By yamahanick in forum Yamaha Old School Skis
    Replies: 19
    Last Post: 05-20-2010, 10:17 AM
  4. 1996 WaveRaider 700 Starting Problem
    By in-mn in forum Yamaha Old School Skis
    Replies: 3
    Last Post: 06-21-2007, 01:18 PM
  5. Waveraider 700 Handling Tips
    By in-mn in forum Yamaha Old School Skis
    Replies: 1
    Last Post: 06-06-2007, 09:57 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •