Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 45
  1. #1
    Matatan tocullo's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    VISTA AL RIO FL
    Posts
    1,725
    +1
    69

    Vtech 80lb tune anyone running it???

    Is any one running an 80lb injector Vtech tune on Siemens ECU without issues?????? I need help bad!! Thanks


  2. #2
    wotxxxsd's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Orlando
    Posts
    3,928
    +1
    472
    Holy crap.
    80lb Injectors...

    Do you own a gas station????

  3. #3
    yes i use it with my turbo no issues.

  4. #4
    Matatan tocullo's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    VISTA AL RIO FL
    Posts
    1,725
    +1
    69
    Quote Originally Posted by DR2006RXP View Post
    yes i use it with my turbo no issues.
    Im having a huge bog when i snap the throttle with mine!! What kind of injectors you are using and what is the file name of your tuned?

  5. #5
    Matatan tocullo's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    VISTA AL RIO FL
    Posts
    1,725
    +1
    69
    Quote Originally Posted by wotxxxsd View Post
    Holy crap.
    80lb Injectors...

    Do you own a gas station????
    Is not that bad as it sound!! Lol

  6. #6
    boost junkie skidoochris's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Davison, Mi
    Posts
    4,494
    +1
    476
    the size of the injectors on a well tuned motor will not use any more fuel than if the motor had smaller injectors


  7. #7
    www.eastcoastpwc.net Scott's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    NJ
    Posts
    7,994
    +1
    455
    Quote Originally Posted by skidoochris View Post
    the size of the injectors on a well tuned motor will not use any more fuel than if the motor had smaller injectors
    +1

    I run 1000cc's and my ski doesn't miss a beat

  8. +1 by:


  9. #8
    Bob 1tommygunner1927's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Houston, Texas
    Posts
    6,384
    +1
    984
    Quote Originally Posted by tocullo View Post
    Is any one running an 80lb injector Vtech tune on Siemens ECU without issues?????? I need help bad!! Thanks
    Its the tune itself. And Jonatan (VTech) cannot fix it.

  10. #9
    Mothman's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    West Texas
    Posts
    2,999
    +1
    1,482
    I'm running 80's with nary a hiccup. Idle high 13's, mid range 13's, boost comes on low to mid 12's, wot 11.7-11.9 (hard to keep an eye on it at speed).
    It took 4 tries to iron out a few afr oddities, but VTech (Jonatan) did it. I'm running a 61mm throttle body (which seriously changed the flow volume per degree opened) and an interesting exhaust system.
    I too thought 80's would be gas guzzling bottomless buckets, but they aren't. Cruising gives very good fuel mileage, but at wot she becomes quite thirsty...

  11. #10
    Matatan tocullo's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    VISTA AL RIO FL
    Posts
    1,725
    +1
    69
    Quote Originally Posted by 1tommygunner1927 View Post
    Quote Originally Posted by tocullo View Post
    Is any one running an 80lb injector Vtech tune on Siemens ECU without issues?????? I need help bad!! Thanks
    Its the tune itself. And Jonatan (VTech) cannot fix it.
    But why he cant fix it?? Theres got to be a way to fix ths issue!!! What im i suppost to do i mean come on!!

Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Seadoo Torx Racing Tune- Anyone Running it?
    By Evolol in forum Sea Doo ECU Support
    Replies: 18
    Last Post: 06-17-2015, 08:40 AM
  2. R&D 802-00080 Fuel Pressure Regulator: Anyone running it?
    By Ski Hacks MG in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 15
    Last Post: 01-23-2015, 02:49 PM
  3. Replies: 16
    Last Post: 06-18-2014, 07:07 AM
  4. Anyone run R&D R8 tune with 725cc injectors and C5 wheel or ET 15.5 wheel?
    By RobZ71LM7 in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 14
    Last Post: 06-11-2014, 01:02 AM
  5. Just got a 96 SL 900 - not running - suggestions or anyone want it?
    By JesseCSUB in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 18
    Last Post: 07-23-2012, 04:46 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •