Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Raventech's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Southern, Ontario
    Posts
    60

    09/P-X won't start

    About 6 weeks ago I installed a new battery for the season and it started and ran fine.....today I attempted to start it again on the hose and get one click when pressing start button...the click seems to be coming from the battery area which seems a bit strange...starter?...any help appreciated......thanks in advance


  2. #2
    Mod less, ride more! troyheb's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Nederland, Texas
    Posts
    8,725
    +1
    1,267
    Try bypassing the solenoid with a screw driver.

  3. #3
    Raventech's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Southern, Ontario
    Posts
    60
    Thanks...so I tried that...and it's as it almost wants to crank....but no go....so perhaps is it the starter then?

  4. #4
    DaveC's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Central Oklahoma
    Posts
    2,362
    +1
    41
    Did you double check to make sure the battery has a full charge ?

  5. #5
    Mod less, ride more! troyheb's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Nederland, Texas
    Posts
    8,725
    +1
    1,267
    Quote Originally Posted by Raventech View Post
    Thanks...so I tried that...and it's as it almost wants to crank....but no go....so perhaps is it the starter then?
    Could be a bad/loose ground.

  6. #6
    Raventech's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Southern, Ontario
    Posts
    60
    Thanks guy's...I will check the battery's charge...although I would not of thought that it would be low already....I'll also check for a bad/loose ground and see what I can come up with...thanks again for the help

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 09 ultra 260x won't start
    By jwhat6 in forum Kawasaki How To & FAQs
    Replies: 2
    Last Post: 08-19-2016, 04:59 PM
  2. 09 FZS new motor, won't start!!!!!!
    By suck my wake in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 35
    Last Post: 07-15-2012, 03:18 PM
  3. Won't start. Code P-1656 Help!
    By mattpm07 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 7
    Last Post: 09-11-2006, 11:26 PM
  4. Ski won't start...
    By Yellow93 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 3
    Last Post: 05-30-2006, 11:10 PM
  5. RXP won't start!
    By rxpblast in forum 4-Tec Performance
    Replies: 15
    Last Post: 07-12-2005, 03:28 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •