Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Rex's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Lake Mary, FL
    Posts
    180
    +1
    9

    OEM 4Tec Motor mount plate

    Im going to post a WTB thread regarding me needing the oem engine mount plate but wanted to posted here since this section gets way more traffic. Kind of in a pinch and wanted to see if anyone has one of these plates:

    Click image for larger version. 

Name:	Capture.PNG 
Views:	43 
Size:	19.5 KB 
ID:	306082

    #15 in the picture is the plate I need. It is the mount mount plate that is on the right (starboard or intake manifold) side of the motor. I snapped the hex bolt that goes through the motor mount into the this plate that fastens to the hull. Ive dropped mine off at a machine shop to see if they are able to fix it. No dealers in the USA have one and it will need to be sent from Canada. I was hoping to get this ski back together this weekend to be able to take it on a vacation next week. If anyone has a plate laying around please PM me.

    Thanks!


  2. #2
    JT jpt7779's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Pittsburg, Texas Lake Bob Sandlin
    Posts
    3,851
    +1
    742
    Sean,

    I can't wait to hear this story!

    try www.shspowersports.com

  3. #3
    Rt-HemiBoY's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    HiAleAH-MiAMi--FL
    Posts
    1,315
    +1
    24
    Hey buddy i dont know if its the same as a 2012rxpx please check and if they are i have one ready to be shipped thanks..

  4. #4
    Rex's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Lake Mary, FL
    Posts
    180
    +1
    9
    Thanks guys. Still in the garage but got it all worked out. I'll post the details in the morning.

  5. #5
    Rex's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Lake Mary, FL
    Posts
    180
    +1
    9
    What a disaster.. In the process of aligning the motor, the hex bolt that go into the motor mount plate that fastens snapped right off. The hex bolts must be made out of material from Mars because they were pretty much impossible for me to get out. I called around to dealers in the area and no one had a replacement. The parted needed to be ordered from Canada which would take atleast 10 days. Not ideal when Im leaving for vacation next week. We found a machine shop in the area that was actually about to get it drilled out and retapped the hole for me. Motor is back and I am finishing up reinstalling the deck back on this afternoon. Hopefully we can give it a test ride today or tomorrow!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. WTB - Parts WTB 4tec motor mounts
    By Paul2005GPR in forum Sea Doo Classifieds
    Replies: 4
    Last Post: 03-06-2014, 09:57 PM
  2. FS OEM 4tec 215 ride plate
    By ou812 in forum Sea Doo Classifieds
    Replies: 5
    Last Post: 11-08-2012, 09:39 PM
  3. A OEM motor mount experiment/jus jackin around
    By sea-one in forum 4-Tec Performance
    Replies: 0
    Last Post: 02-17-2010, 05:58 PM
  4. FS OEM front motor mount
    By jpeconsult in forum Sea Doo Classifieds
    Replies: 0
    Last Post: 01-05-2010, 06:59 PM
  5. OEM front motor mount
    By jpeconsult in forum Sea Doo Classifieds
    Replies: 1
    Last Post: 10-26-2009, 08:37 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •