Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    big john's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Cocoa Beach, Florida, United States
    Posts
    3,395
    +1
    598

    2003 ZXi 100 no spark / intermittent problem while cranking

    ok Kawi gurus's got a bro with a 03 ZXi 1100 that will spin over just fine, sometime start right up, other times it wont start, i put spark testers on it a couple weeks ago, and saw nothing going on, as we checked different plugs etc, nothing happened, he said it does that once in awhile, so we continued cranking when all of a sudden the testers stated to glow and boom, it fired up !!! couldn't get it to replicate again that day, he rode it a few time and it does it again, crank on it for a bit and it starts !!!! is there a ignition or coil problem i need to look into on this machine ????


  2. #2
    steve45's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Texas
    Posts
    5,009
    +1
    283
    Sounds like a problem with the kill switch to me.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 1996 zxi 1100 no spark any help
    By 86mustangjoe in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 2
    Last Post: 06-03-2012, 12:44 PM
  2. zxi 1100 no spark any help
    By 86mustangjoe in forum Kawasaki Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 06-02-2012, 06:58 PM
  3. 2003 MSX 140 - no spark, no display response when cranking
    By 1100zxi in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 06-28-2011, 10:47 AM
  4. zxi 900 no spark??
    By mr_3_0_5 in forum Kawasaki Open Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 10-01-2008, 10:03 PM
  5. 95 ZXI 900 No Spark
    By Speedy4 in forum Kawasaki Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 11-27-2007, 06:01 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •