Results 1 to 6 of 6
  1. #1

    no more Power with RotaxRacing 137 SC Impeller !!!!!

    Hello,

    My Setup

    ECU Flash ( 8650 rev limiter )
    Solas 15/21 Pump Impeller
    Riva 4" Air Filter
    Rotax Racing Retainer
    Riva Free Flow Exhaust Tube
    R&D Hull Vintilation
    Riva GEN3 Intercooler
    #50 Fuel Injektoren

    The Ski run @ 30°C Air Temp ~ 75 mp/h @ 8400 - 8450 rp/m

    yesterday i install a Rotax Racing 137mm SC Impeller with a Slip moment of 20 nm, and #55 Fuel injektoren

    I run the Ski, and it is NO MORE POWER to feel !! What can be the Problem here ? The Ski spinns 8500 rp/m.. and goes 75-76 mp/h...But no better acceleration !!!!!!!!!!

    anyone here has a solution? Could I have made ​​a mistake somewhere?


  2. #2
    Eric Ocman's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Cataula, Georgia, United States
    Posts
    4,700
    +1
    77
    Quote Originally Posted by RXP-X 2011 View Post
    Hello,

    My Setup

    ECU Flash ( 8650 rev limiter )
    Solas 15/21 Pump Impeller
    Riva 4" Air Filter
    Rotax Racing Retainer
    Riva Free Flow Exhaust Tube
    R&D Hull Vintilation
    Riva GEN3 Intercooler
    #50 Fuel Injektoren

    The Ski run @ 30°C Air Temp ~ 75 mp/h @ 8400 - 8450 rp/m

    yesterday i install a Rotax Racing 137mm SC Impeller with a Slip moment of 20 nm, and #55 Fuel injektoren

    I run the Ski, and it is NO MORE POWER to feel !! What can be the Problem here ? The Ski spinns 8500 rp/m.. and goes 75-76 mp/h...But no better acceleration !!!!!!!!!!

    anyone here has a solution? Could I have made ​​a mistake somewhere?
    What sc wheel did you have before?

  3. +1 by:


  4. #3
    OEM Charger.... I think it is a Sensor Electrical Problem with a Sensor... "TOPS SWICH" is showing on my Laptop.... Click image for larger version. 

Name:	TOPS Switch.jpg 
Views:	60 
Size:	84.1 KB 
ID:	306282

  5. #4
    C Doo's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Perth Australia
    Posts
    387
    +1
    20
    make sure the tops sensor is clipped in place properly. i has to go on first before u screw the housing back from memory

  6. #5
    I will Check it today....

  7. #6
    SLASHER's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Australia, Perth WA
    Posts
    3,263
    +1
    474
    Quote Originally Posted by RXP-X 2011 View Post
    Hello,

    My Setup

    ECU Flash ( 8650 rev limiter )
    Solas 15/21 Pump Impeller
    Riva 4" Air Filter
    Rotax Racing Retainer
    Riva Free Flow Exhaust Tube
    R&D Hull Vintilation
    Riva GEN3 Intercooler
    #50 Fuel Injektoren

    The Ski run @ 30°C Air Temp ~ 75 mp/h @ 8400 - 8450 rp/m

    yesterday i install a Rotax Racing 137mm SC Impeller with a Slip moment of 20 nm, and #55 Fuel injektoren

    I run the Ski, and it is NO MORE POWER to feel !! What can be the Problem here ? The Ski spinns 8500 rp/m.. and goes 75-76 mp/h...But no better acceleration !!!!!!!!!!

    anyone here has a solution? Could I have made ​​a mistake somewhere?
    Carbon seal and prop ?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 11
    Last Post: 07-06-2016, 02:29 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 04-29-2015, 09:30 AM
  3. 08 GPR needs more power! with warranty
    By syclonedriver in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 5
    Last Post: 09-04-2008, 09:21 PM
  4. NO MORE CAVITATION with r&d X
    By brendus in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 07-14-2008, 05:24 PM
  5. Results with the new Rotax Racing SC Impeller
    By Jarrett in forum 4-Tec Performance
    Replies: 78
    Last Post: 06-11-2006, 11:05 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •