Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Chester's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Coquitlam, BC Canada

    2002 Genesis i Fuel Pump Not Running

    I'm working on a customers 2002 Genesis i and the fuel pump will not run. The breaker tests out OK, the CPS has 144 ohms, and the pump will run and build pressure when I ground the brown wire. Does this mean the EMM is shot? Is there anything else I should check?


  2. #2
    Click avatar for tech links/info, donation request K447's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    near Toronto, Canada
    Is the injector voltage rising to over 20 volts when cranking?

    Does the MFI display 'wake up' from sleep when you start cranking?

    Bypass the LR-503 Start/Stop module.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2002 virage 800DI Fuel pump issues
    By sr240 in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 13
    Last Post: 07-09-2011, 11:58 AM
  2. 2004 Genesis i Bilge pump not working
    By gpizzino in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 07-06-2011, 10:54 PM
  3. FS 2002 Genesis i fuel tank & Ficht fuel pump/sender
    By vxrpete8 in forum Polaris Classifieds
    Replies: 10
    Last Post: 05-30-2011, 03:25 PM
  4. 2002 polaris virage txi will not run, just back fires
    By motormadness in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 15
    Last Post: 08-16-2010, 07:32 PM
  5. WTB: 1998-2002 DI, RFI fuel pump
    By boostaholic in forum Sea Doo Classifieds
    Replies: 1
    Last Post: 08-25-2008, 07:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts