Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    cant go passed 10mph please help ski only comes to life after hitting wave

    hi all, i have a 99 yamaha xl1200 and its acting odd. wont let me go above 10mph and as i have full throttle open if i hit a wave and catch some air when i hit back down with throttle still wide open it comes to life and kicks ass, i mean it flys. but when i let go of the gas it goes back to slow mode and people swim passed me . then i have to go catch another wave or wake for it to come back to life. what can this be? it has new plugs and fule filter and everything else seems good. also my gauge stays with the waring light on and keeps saying fuel even tho I'm full. it wont let me change modes. i drove with the front seat off and didn't see the power valves move or open but when i shut down the power valves move open and close. please help

  2. #2

    Join Date
    Aug 2011
    La Porte Texas
    I have had a problem like that. I put it in reverse and gunned it till it started working right in reverse then went forward
    And it worked good. Maybe you all ready tried this but just thought I would throw this in.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 07-14-2013, 05:18 PM
  2. Please help ski stopped running
    By golferdude in forum Open Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 05-20-2013, 11:23 PM
  3. Cant find the issue, PLEASE HELP!
    By Randy000 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 30
    Last Post: 04-06-2013, 09:24 AM
  4. 09 fx-sho cant break 80 mph please help!!!!
    By 05speed in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 3
    Last Post: 10-18-2010, 08:50 AM
  5. used ski please help
    By fireman in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 04-28-2008, 12:39 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts