Results 1 to 4 of 4
  1. #1

    gpr issue please help

    So i changed my spark plugs with new ngk br8es11s , seemed to be running like a top for about 45 min! then all of a sudden it started to bog and lost some power. Checked my plugs they were full of oil. seems like its running rich but what is with the power loss? This also happened right after i was driving it slow through a canal way where you could only drive around 10 mph. Could this of plugged it up? Any ideas? got it up to 62 and then after could only go 42


  2. #2
    Join Date
    Jan 2010
    New Jersey
    Check you compression first....

  3. #3
    Quote Originally Posted by RIVERA RACING View Post
    Check you compression first....

    I need more oponions.

  4. #4
    What was your compression reading? This will tell you where to start. Could be carbs or could be a Power Valve issue.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Engine Issues Please HELP!!!!!!!!!!
    By hemiboy29 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 26
    Last Post: 10-15-2009, 04:58 PM
  2. 1200R Engine/Bog Issue, PLEASE HELP
    By GP1300Racer in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 2
    Last Post: 07-14-2009, 08:07 PM
  3. 2002 Kaw 1100 Stx d.i. issues-- please help!
    By sundedriver in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 2
    Last Post: 06-03-2009, 10:59 AM
  4. 96' SPX start issues. Please help!
    By goBENGALS in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 1
    Last Post: 11-02-2008, 08:01 AM
  5. powervalve issue. please help!
    By jeremy3477 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 2
    Last Post: 08-21-2008, 07:34 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts