Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Kyle- 05 GTX Limited Wetlightning's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Barneagt
    Posts
    29

    Question Tech Question...

    Hey guys..Tech question for ya. I just came in from disconnecting the battery on my ski. It randomly turned itself on at some point today and my wife noticed the SeaDoo beep. It was not started but the electronic panel was lit as if the lanyard had been connected. Anyone else ever have this problem? Could it be a sensor issue somewhere? Ski is an 05 GTX Limited. Thanks in advance..

    (I posted this in the ECU section as well but thought I might get a faster response here. Sorry if that's against the rules. )


  2. #2
    To much is never enough Badvgood's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    699
    +1
    31
    Faulty DESS Post would be my starting point.

  3. #3
    dnielsen's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Shreveport, Louisiana
    Posts
    2,018
    +1
    94
    DESS post likely

  4. #4
    Kyle- 05 GTX Limited Wetlightning's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Barneagt
    Posts
    29
    Thanks for the replies guys.. IS there any how-to's on where to go from there for the non tech guys?

  5. #5

    Join Date
    Jul 2013
    Location
    south carolina
    Posts
    6
    last Saturday my 06 gtx cluster would flash on and off killing the battery bought new oem post 118.00 good to go

  6. #6
    mach1sal's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Navarre, FL.
    Posts
    12
    Hey Wetlightning, did you ever get your DESS problem resolved. I have the same ski as yours and it's doing the same thing.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Tech Question
    By SUCKMYWAKE in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 15
    Last Post: 09-07-2007, 09:44 AM
  2. Tech Question
    By Prism in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 4
    Last Post: 08-05-2007, 08:08 PM
  3. 2002 GP1200R Oil Pump Coupler- Tech Question
    By BD in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 4
    Last Post: 07-25-2007, 06:46 PM
  4. Tech question w picture!
    By ZMANN in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 08-26-2006, 12:29 PM
  5. Tech Question
    By CRAZEDRXP in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 07-25-2006, 02:30 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •