Results 1 to 7 of 7
  1. #1

    2012 Kawasaki not running right

    Ski runs at 30 mph for first 20 minutes, It sputters and jumps to 45-50 for the next 20 minutes. After running for an hour or so it will run 60 mph plus but seems like it takes it longer to get there than it should. Anyone know whats going on with this thing?


  2. #2

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    EAST COAST
    Posts
    1,168
    +1
    25
    What model of ski? how many hours?

  3. #3
    Less than 30 Hours

  4. #4
    nicjak's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Warragul, Downunder
    Posts
    7,794
    +1
    625
    its new take it to the dealer if you really have no idea

  5. #5
    It's a Ultra 300 ls, I was going to take it in, just wanted to get an Idea of whats going on first.

  6. +1 by:


  7. #6
    SAL08HO's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    L TOWN FL
    Posts
    941
    +1
    75
    It could be something easy like spark plugs or exhaust filter but it could also be something bigger .. Hard to say , need more info ... Any codes ?

  8. #7
    Banned User
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    LA/oc
    Posts
    3,911
    +1
    129
    Yep first thing to check and change is plugs or belt any water inside ? Are you spraying lube inside

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 95 kawasaki ZXI 900 not running right
    By JBM14 in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 10
    Last Post: 05-22-2015, 09:03 PM
  2. 2012 RXTX not running right please help
    By Sharkdiver1125 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 6
    Last Post: 05-22-2015, 11:07 AM
  3. 1989 Kawasaki js440 not running right.
    By hutharold in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 0
    Last Post: 08-08-2012, 01:37 AM
  4. 250x still not running right, plse help
    By born riding in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 10
    Last Post: 05-08-2007, 11:43 AM
  5. 04 RXP not running right
    By needforspeed04 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 26
    Last Post: 03-21-2007, 06:58 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •