Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 13
  1. #1
    ou812's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Riverside,ca
    Posts
    6,210
    +1
    198

    Whats wrong with these pics?

    I had major deto on my #1 cyl, tore it down and found this..

    Anyone seen this before?
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	20130725_132227.jpg 
Views:	213 
Size:	89.4 KB 
ID:	307983   Click image for larger version. 

Name:	20130725_132212.jpg 
Views:	211 
Size:	98.9 KB 
ID:	307984  


  2. #2
    Moderator Snoman's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    South Chicagoland
    Posts
    14,688
    +1
    846
    My stator looks the same way....

  3. #3
    ou812's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Riverside,ca
    Posts
    6,210
    +1
    198
    It looks like it's missing some metal... No?

    My ski had a pretty bad miss off and on the last few times out, Then some loss of power so I do a PSI check 135-135-30

  4. #4
    Nothin' better than Doo'in it! BigDaddyRXP's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Tampa Bay, FL
    Posts
    9,202
    +1
    673
    What does the cup look like?

  5. #5
    Moderator Snoman's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    South Chicagoland
    Posts
    14,688
    +1
    846
    mine looks good,no marks or scratches....

  6. #6
    ou812's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Riverside,ca
    Posts
    6,210
    +1
    198
    Good, No scratches or gouges but a few small indentations.

  7. #7
    ou812's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Riverside,ca
    Posts
    6,210
    +1
    198
    Well, here's some slight touch down...
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	20130725_142226.jpg 
Views:	136 
Size:	110.8 KB 
ID:	308000   Click image for larger version. 

Name:	20130725_142241.jpg 
Views:	138 
Size:	73.1 KB 
ID:	308001  

  8. #8
    ou812's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Riverside,ca
    Posts
    6,210
    +1
    198
    Idiot alert!

    The plates are there, just buried under the epoxy still... Hmm..

  9. #9
    Nothin' better than Doo'in it! BigDaddyRXP's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Tampa Bay, FL
    Posts
    9,202
    +1
    673
    That cup looks fine, and completely normal. However.... it is odd that the stator is half way covered in epoxy (or whatever it is). What year stator is that? I can see that's an 06+ PTO cover.

  10. +1 by:


  11. #10
    ou812's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Riverside,ca
    Posts
    6,210
    +1
    198
    06

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Whats wrong with these reeds??
    By Pistonwash in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 21
    Last Post: 07-03-2007, 06:30 PM
  2. What's Wrong With These Pictures?
    By Gipper in forum Yamaha Open Discussion
    Replies: 21
    Last Post: 06-04-2007, 10:18 AM
  3. What went WRONG with these bearings???
    By ph2ocraft in forum Polaris PWC Performance
    Replies: 30
    Last Post: 02-13-2007, 11:15 PM
  4. Whats Wrong With This Pic??????
    By WATER WOODY in forum Yamaha Open Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 12-13-2006, 11:11 PM
  5. MODERATORS, WHATS WRONG WITH THE PIC POSTING
    By ABBOTT in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 11
    Last Post: 01-09-2006, 11:18 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •