Results 1 to 4 of 4
  1. #1

    I'm At a LOSS!!!

    I have an 03 Genesis. Starts great, idles great, when I touch the throttle it dies. I then have to wait approx. 30 seconds to restart. Any ideas what the issue could be???


  2. #2
    Banned User
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Milwaukee WI
    Posts
    16,708
    +1
    1,324
    I am assuming its a direct injected motor?

  3. #3
    Yes Bryan it is. It's a 1200i

  4. #4
    rsracin05's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    MAINE
    Posts
    176
    +1
    2
    Check fuel pressure maybe? I guess the regulators can fall off in tank. http://www.greenhulk.net/forums/show...084#post852084

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2000 Genesis 1200..... At a loss please help
    By gsxguy in forum Polaris PWC Performance
    Replies: 2
    Last Post: 09-12-2011, 09:36 AM
  2. 04 RXP at a loss...
    By canadaxp in forum 4-Tec Performance
    Replies: 18
    Last Post: 07-18-2009, 09:47 PM
  3. 03 xpdi hoses on engine at a loss...
    By 2blue in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 26
    Last Post: 07-15-2009, 04:35 PM
  4. At WOT Losses RPM’s & Sputters
    By Ultra250XRider in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 27
    Last Post: 08-27-2008, 07:59 PM
  5. at a loss..please help with advise
    By DR FEELGOOD in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 13
    Last Post: 04-13-2008, 03:12 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •