Results 1 to 5 of 5
  1. #1

    Join Date
    Jul 2013
    Location
    North Carolina
    Posts
    8

    Check engine message

    First off this is my first post on this forum haha so now that that's out of the way...today I took our skis out and after about 10 minutes of low speeds (<10) and 5 minutes of about 25-30 mph my engine light came on. I hopped in the water and checked the intake and there was nothing in the. Opened it up and checked all the hoses and everything, didn't see any leaks or loose hoses. Turned it back on it went off and a few minutes later it came back on. I did the same thing I did before and then tried again. Sure enough it came back on a few minutes later. I decided to ignore it and see what happened and when I was going past 40 it would shut off, maybe 5 minutes would go by and it'd come back. There was no change in acceleration top speed handling or anything. They're both new skis with 14 hours on them as of today. 2 weeks ago I brought them in for the initial 10 hour service and then rode them for about two hours the day after I got them back with no issues at all. Did my usual post-ride flush the system and spray off the intercololer. They sat for two weeks covered and then today is when all of this happened. Any ideas you guys have would be great...I don't know too much about maintenance since these are the first two I've ever had. Thanks.


  2. #2
    You might want to start with year and model.

    Sounds like they are new, so they surely must have come with a warranty. You should probably take them into the dealer.

  3. #3

    Join Date
    Jul 2013
    Location
    North Carolina
    Posts
    8
    Good catch haha I thought it showed up under my name when I typed it in when I registered. They're both 2012 RXTs

  4. #4
    wotxxxsd's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Orlando
    Posts
    3,928
    +1
    472
    Bring them in if they are still in warranty.
    Sounds like something easy but no way to tell unless they are hooked up to buds..

  5. #5

    Join Date
    Jul 2013
    Location
    North Carolina
    Posts
    8
    Ok thanks that's what I was afraid of.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Check Engine light and message, led tool issues? VIDEO FIXED!
    By fastlane in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 09-15-2014, 12:19 PM
  2. Does CHECK ENGINE lcd message go away 2002 4tec seadoo???? HELP
    By ericdiver in forum 4-Tec Performance
    Replies: 2
    Last Post: 06-12-2011, 07:22 PM
  3. Replies: 3
    Last Post: 07-18-2009, 09:37 PM
  4. Check engine message
    By wildman1998 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 11-27-2008, 04:49 PM
  5. Getting "Check Engine" message on 04 RXP
    By Jrsrxp in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 06-20-2005, 01:15 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •