Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    gp1200 fuel issues?!

    I put our new to us 97 gp1200 with a newer engine in the water today. It ran great for 4 hours, then no alarms no issues it died in the water. It would restart for a moment, but die. Finally if I kept using the primer it would run back to the dock. Seems like a fuel issue. Anyone had this happen? Our family wants to use it this week...ugh!

    Tom


  2. #2
    elmatta's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    CT
    Posts
    311
    +1
    8
    Whens the last time the carbs were rebuilt? Have you checked compression?

  3. #3

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    KC
    Posts
    478
    +1
    1
    same as mine, check carb. also check piston compression make sure no damage.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. gp1200 fuel pump issues and solutions... long.
    By the_natrix in forum Yamaha Old School Skis
    Replies: 38
    Last Post: 11-11-2017, 11:37 PM
  2. 1997 GP1200 Fuel Primer installation issue
    By BarkingSpyder in forum Yamaha Old School Skis
    Replies: 5
    Last Post: 08-11-2014, 06:48 AM
  3. 1997 GP1200 Fuel Sensor issues
    By Sonnamast in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 1
    Last Post: 06-16-2011, 08:30 PM
  4. Fuel issue in 2002 GP1200
    By Hamme001 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 2
    Last Post: 04-04-2011, 06:15 PM
  5. gp1200 fuel pump issues and solutions... long.
    By the_natrix in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 27
    Last Post: 06-20-2009, 12:58 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •