Results 1 to 6 of 6
  1. #1

    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Oklahoma
    Posts
    23
    +1
    4

    2010 ultra 260x problems

    I took the PWC out today for a quick ride, and everything seemed normal, but then I started feeling some vibrations. So I started back to the boat ramp and the engine started to hesitate it would not go past half throttle. I would stop and let it idle for a bit, and then I would give it some throttle it would take off normal, but it would hesitate again almost like having the Smart Learning Operation key in except it would pulse a bit. We loaded it back up on the trailer and I removed the seats and there was about 4-5 inches of water in the bottom of the hull. The ski has 100 hours on it all stock. I recently cleaned the intercooler and all the bolt and clamps were all tight. Besides trading in it for a 300x what do I need to do? Thanks!


  2. #2
    nicjak's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Warragul, Downunder
    Posts
    7,794
    +1
    625
    um look for the water leak, bit hard to see through the crystal ball its a little foggy today

  3. #3

    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Oklahoma
    Posts
    23
    +1
    4
    Haha! Ok, I will thoroughly look it over tomorrow when I have some day light.

  4. #4
    Take the time to smile sirbreaksalot's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Brisvegas
    Posts
    4,164
    +1
    602
    If u never had a water leak till u played with the cooler then that would be my 1st point of action

  5. #5

    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Oklahoma
    Posts
    23
    +1
    4
    Correct. After I rode today I check all the lines and clamps they were tight. If I hook up a water hose could I check for leaks then?

  6. #6
    nicjak's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Warragul, Downunder
    Posts
    7,794
    +1
    625
    yes more than likely, remove the seat base and hopefully you have already removed the belt cover and binned it

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2010 ultra 260x speedo problem
    By wicksbusa in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 8
    Last Post: 07-05-2013, 07:33 PM
  2. 2010 Ultra 260x mods??
    By Kawasaki10 in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 6
    Last Post: 07-17-2012, 05:04 PM
  3. 2010 ultra 260x fouling out plugs fast
    By Kawasaki10 in forum Kawasaki Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 07-12-2012, 08:34 PM
  4. 2010 Ultra 260x
    By 4 Paws in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 4
    Last Post: 06-20-2012, 12:46 PM
  5. 2010 ultra 260x help.
    By ModularJunk in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 2
    Last Post: 05-29-2012, 01:31 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •