Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Just got the ski. Won't start

    I just bought the ski, its a 97 1100 STX and when I bought it the guy who had it started it right up. Took it out to the lake today and it would not start. Getting power, just hear a clicking noise when try to start it. It had a bad terminal connection for the battery so I got one on the way home and also charged up the battery to make sure it wasn't left on or something. But when I try to start it in my garage have the same thing happen. Any ideas what to check?

  2. #2
    wotxxxsd's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Check the battery.
    Take it to an auto parts store and have them load test it.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Lake Anna Is On Just Got The Call From Aj!
    By beachboy66 in forum Race Events and News
    Replies: 5
    Last Post: 07-17-2007, 09:28 PM
  2. I just got the SS
    By pet in forum 4-Tec Performance
    Replies: 7
    Last Post: 06-16-2007, 06:47 AM
  3. Just got the Stage 2
    By Antiguan FZR in forum 4-Tec Performance
    Replies: 34
    Last Post: 01-31-2007, 09:24 PM
  4. Ski won't start...
    By Yellow93 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 3
    Last Post: 05-30-2006, 11:10 PM
  5. Got the ski back today....!!!
    By GeoRXT in forum 4-Tec Performance
    Replies: 4
    Last Post: 05-24-2006, 10:15 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts