Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 14
  1. #1
    SLASHER's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Australia, Perth WA
    Posts
    3,263
    +1
    474

    Has any one used after market or up grade kit Seadoo engine mounts S3 hull

    Just putting a feeler out ...

    My engine mounts are not broken but have done 120hrs of ocean ridding , it looks like under hard turning they are stretching causing the drive shaft to load up into the prop..

    if I turn hard left u can hear it loading into the prop where hard right not ...

    i gather its the front mount and one of the rear , checking latter ...

    My drive shaft and prop had some wear or damage ....

    I have used the Piranha one with great results and the Rotax mounts are too $$$

    has any one used bellow kit or something similar ...???
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	image.jpg 
Views:	53 
Size:	38.2 KB 
ID:	309233  


  2. #2
    shrabber's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Jacksonville, FL
    Posts
    5,305
    +1
    376
    The name rings a bell

  3. #3
    West Texas RXP skoepp's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    west texas
    Posts
    12,019
    +1
    149
    You can have yours rebuilt for good price.
    I can't find the link now.

  4. #4
    SLASHER's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Australia, Perth WA
    Posts
    3,263
    +1
    474
    Yeah checked the mounts and the front one is not broken but has too much Flex for my liking ....

    This explains few things now ...

  5. #5
    If i knew,...I wouldn't ask sea-one's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Dallas/Waxahachie
    Posts
    2,340
    +1
    109
    Quote Originally Posted by shrabber View Post
    The name rings a bell
    LOL! right....

  6. #6
    ecpChris's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    ocean county nj
    Posts
    2,912
    +1
    427
    Look up Rhaas mounts. That's what I have been using. They work great and won't break the bank

  7. #7
    SLASHER's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Australia, Perth WA
    Posts
    3,263
    +1
    474
    Quote Originally Posted by ecpChris View Post
    Look up Rhaas mounts. That's what I have been using. They work great and won't break the bank
    Thanks , i sent them an email....

  8. #8
    Steve-m31164's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Melbourne Australia
    Posts
    2,690
    +1
    403
    look in dukes store they have the RHAAS mounts Too $150 for three ....

  9. #9
    SLASHER's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Australia, Perth WA
    Posts
    3,263
    +1
    474
    What's Dukes store under ?

  10. #10
    Steve-m31164's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Melbourne Australia
    Posts
    2,690
    +1
    403

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Has any one had a Maptuner lockup or fail coms ?
    By SLASHER in forum 4-Tec Performance
    Replies: 2
    Last Post: 05-12-2013, 07:57 AM
  2. Has any one used a Skat 17/28?
    By cigarlust in forum Honda Performance
    Replies: 1
    Last Post: 12-13-2008, 05:56 PM
  3. Has any one tried this?
    By miamirider in forum 4-Tec Performance
    Replies: 1
    Last Post: 06-26-2007, 01:08 AM
  4. Replies: 4
    Last Post: 06-20-2007, 07:09 PM
  5. Has any one ever used a tming advance for a kawi 750??
    By wolfman05 in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 4
    Last Post: 11-15-2006, 08:26 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •