Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: My msx sputters

  1. #1
    Flower girl's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    London ont
    Posts
    28

    My msx sputters

    I have a 2003 Polaris msx 140 and it sputters and won't rev higher then 6000 rpm my other one will rev to 6600. My dealer reset the EMM and replaced the TPS. This solved the problem for about an hour and then it began to act up again. I did replace my old spark plug with the ones my dealer gave me.


    Im out of ideas and I need help ASAP!


    thanks,


  2. #2
    Banned User
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Milwaukee WI
    Posts
    16,708
    +1
    1,324
    I would check fuel pressure next

  3. #3
    Flower girl's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    London ont
    Posts
    28
    I did it is 25 psi

  4. #4
    Banned User
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Milwaukee WI
    Posts
    16,708
    +1
    1,324
    And the plugs are the correct NGK PZFR6H plugs? They will only run properly with the NGK plugs. No substitutes.

  5. #5
    Flower girl's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    London ont
    Posts
    28
    Yes correct plugs

  6. #6
    Banned User
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Milwaukee WI
    Posts
    16,708
    +1
    1,324
    Damn, you are quick

  7. #7
    Banned User
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Milwaukee WI
    Posts
    16,708
    +1
    1,324
    Last edited by K447; 08-04-2013 at 07:58 PM. Reason: http://polarispwcknowledge.shorturl.com/polaris-ficht-fuel-injected-engines

  8. #8
    Flower girl's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    London ont
    Posts
    28
    Check air sensor had marks on it from the cover but my other one looks the same
    I still trimmed of the one fin

  9. #9
    Flower girl's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    London ont
    Posts
    28
    Yes I did

  10. #10
    Flower girl's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    London ont
    Posts
    28
    Just checked one more time because I was smelling gas when I came back to the dock yesterday
    Found the fuel pump is lose have to tighten the cap with connects it to the tank
    Will try maybe tonight
    Maybe it was sucking in air when I was out on the lake

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. My MSX 140 Saga
    By rxpandmsx in forum MSX/Matrix
    Replies: 133
    Last Post: 08-10-2009, 10:01 PM
  2. My MSX seat weighs a gazillion billion pounds...
    By Hydrotoys in forum MSX/Matrix
    Replies: 9
    Last Post: 06-21-2009, 06:10 AM
  3. Making my MSX 110 into a 150??
    By viperbusa in forum MSX/Matrix
    Replies: 4
    Last Post: 02-08-2008, 09:37 AM
  4. I just got a TRD box for my Msx 110 04
    By f150vtx in forum Polaris PWC Performance
    Replies: 6
    Last Post: 05-31-2007, 11:34 PM
  5. My MSX Engines
    By ph2ocraft in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 01-12-2007, 12:55 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •