Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    canadian iceman
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    medicine hat, alberta, canada
    Posts
    627
    +1
    22

    Help with vtech injector install

    So went to put vtech 1100 in my 2012 rxpx and cant get them to fit the stock fuel rail....anybody have any advise or tips on where to remove material or what to do?....ive trashed 2 of thestock snap rings thus far...they are physically to long to fit or is there a special snap ring?


  2. #2
    stuckmoto's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Newark, De
    Posts
    1,485
    +1
    59
    This thread may answer some questions >>>Vtech<<<
    I had to modify mine PICTURE

  3. #3
    C Doo's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Perth Australia
    Posts
    387
    +1
    20
    i have had to run mine with no clip. only the fuel rail screwed down holding in place. don't like it tho

  4. #4
    canadian iceman
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    medicine hat, alberta, canada
    Posts
    627
    +1
    22
    Well thats harsh...i will hit a machine shop and drop a hun to get them to fit...no biggy i oly paid 400$ for injectors that do not bolt on....just would have been nice to no before i spent all thattimetrying to MAKE them fit!...and they wont!

  5. +1 by:


  6. #5
    Aussiepauly's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Sydney Australa
    Posts
    900
    +1
    70
    Just modify the clip and it will fit!

  7. #6
    SLASHER's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Australia, Perth WA
    Posts
    3,263
    +1
    474
    I got them to fit , just takes a bit to get them on ...

  8. #7
    Brd-Prey's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Lakeland, FL
    Posts
    242
    +1
    11
    Mine went right on?

  9. #8
    imp0ster's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Palm Harbor, FL
    Posts
    5,038
    +1
    672
    you don't HAVE to use the clip. Dannys fuel rail doesn't use a clip and I've never had issues. A bunch of us ran ID1000s at boost levels above 20psi with no clips in the 3.8s with no issues and that's a lot of pressure trying to push that injector back out

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. need help with 01 GPR1200 install
    By vettez062002 in forum Yamaha Old School Skis
    Replies: 3
    Last Post: 08-14-2010, 11:00 PM
  2. Need Help with thru hull install????
    By skoepp in forum 4-Tec Performance
    Replies: 21
    Last Post: 01-24-2008, 10:43 PM
  3. Please Help With Satellite radio Install?
    By holdnon72 in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 12-25-2007, 01:38 PM
  4. Help with Thru-hull Install ASAP...!!!
    By GeoRXT in forum 4-Tec Performance
    Replies: 24
    Last Post: 07-26-2007, 04:32 PM
  5. help with riva exhaust installation
    By catchme in forum 4-Tec Performance
    Replies: 14
    Last Post: 04-27-2007, 03:37 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •