Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Join Date
    Aug 2013
    Location
    KCmo
    Posts
    1

    97 gp1200 Starting electrical issues

    Pressing and holding the start button it has a revolving start for a breif moment, I replaced the start stop, the volt. vegulator, CDI, solnoid, and still doing the same thing, put a multimeter to the start stop wires it pulses a reading every like 20 seconds, I do not understand this, please any help I really need


  2. #2
    Yamaha artisan Cutlass's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Madison, WI, USA
    Posts
    2,500
    +1
    55
    Well it might be the starter, a loose or corroded ground cable connection, a loose or corroded positive cable connection, or the engine seized or doesn't turn freely

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2000 gp1200 starting/running issues
    By johnny p in forum Yamaha Old School Skis
    Replies: 4
    Last Post: 06-04-2012, 09:04 PM
  2. 97 GP1200 with Eletrical issues...Help
    By head3rd in forum Yamaha Old School Skis
    Replies: 3
    Last Post: 07-31-2008, 05:06 PM
  3. 97 GP1200 with Eletrical issues...Help
    By head3rd in forum Yamaha Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 07-29-2008, 08:18 PM
  4. 98 GP1200 Starting and Running Issues
    By renee in forum Yamaha Old School Skis
    Replies: 14
    Last Post: 07-09-2008, 08:49 AM
  5. 97 XP Starting issue
    By djdeet in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 13
    Last Post: 08-09-2007, 11:04 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •