Results 1 to 3 of 3

Thread: 99XP problems.

  1. #1

    99XP problems.

    I have a 99 XP that's been running great, had it out back to back days. Today i had it out and it started fine and then would just bog down and eventually turn off. I changed the plugs out but then after i would start it again i couldnt get the RPM's to go over 3,000. Even when it was pegged at full throttle. Any ideas what this could be?

    A friend said the Mpem might be going bad.

  2. #2
    flyin' the friendly skies airbornexp's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Mahomet, Il. USA
    When as the last time the gas tank, fuel filter and fuel system was cleaned and rebuilt?

  3. #3

    Join Date
    Jul 2011
    Most likely not the MPEM. Have you cleaned the Rave Valves or fuel system as airborn mentioned?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Odd Wear Ring Problem on 99XP Ltd Help me help my buddy!
    By 1 FAST VE in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 23
    Last Post: 07-25-2010, 09:09 PM
  2. Troubleshooting the Rotax Racing Stage I kit (was problems)
    By Jarrett in forum 4-Tec Performance
    Replies: 104
    Last Post: 10-22-2005, 08:12 PM
  3. Found my Problem with My RXP after Service.
    By Water4fire in forum 4-Tec Performance
    Replies: 5
    Last Post: 06-20-2005, 03:12 PM
  4. Mysterious problem on my RXP
    By Jeff C in forum 4-Tec Performance
    Replies: 8
    Last Post: 06-13-2005, 10:08 AM
  5. 04 RXP Starting problem/question...
    By BLOWNRXP in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 06-01-2005, 10:14 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts