Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 25
  1. #1

    no power from start button to starter solenoid

    Cant get this ski to start and have noticed the starter solenoid is not getting power to it to open it up. I can jump it with a screwdriver and it turns over but is not firing. Is there a problem withthe computer? I tried tomcatch a ground on the plate where the fuse panels are butit was only 6 volts. Ran a jumper to it and got 12 volts. Did something fail due to low voltage?


  2. #2
    Replace the solenoid, The part your jumped. Mine went out and after i replaced it all is well. Easy to fix

  3. +1 by:


  4. #3
    This one is brand new

  5. #4
    Banned User
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    5,049
    +1
    238
    How's the battery

  6. #5
    Boost addict hotbird's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Southern WI
    Posts
    5,503
    +1
    681
    Bud if I was home I would open the manual and help u out but im not.
    Maybe someone else can open there book and help you out.

  7. #6
    I have been going through the manual with no luck. Battery was dead but I have another very small car battery I was using to troubleshoot with.

    I honestly think it is electrical related. I am getting 9 volts across the 2 wires going to the solenoid just sitting there not doing anything. 12 volts when I push the start button. It clicks but does nothing else. I think im going to try to find a loaner computer to see what happens

    Battery is

  8. #7
    Boost addict hotbird's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Southern WI
    Posts
    5,503
    +1
    681
    Did you try another solenoid?

  9. #8

  10. #9
    Boost addict hotbird's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Southern WI
    Posts
    5,503
    +1
    681
    You have a manual so dose the ecu control the solinoid or the mpme?

  11. #10
    Having a hard time finding it

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 900 STX - No power to start button
    By Siouxcitysmitty in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 14
    Last Post: 05-09-2014, 10:01 PM
  2. 96 900sl No power! wont start. help!
    By aydeayem in forum Polaris Projects
    Replies: 1
    Last Post: 12-06-2013, 10:15 AM
  3. 97 Wave venture 1100 no power to starter/solenoid
    By skyshark186 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 0
    Last Post: 09-19-2013, 09:35 AM
  4. seadoo xp 787 no power to starter solenoid , possible mpeg failure???
    By Sniffer in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 07-20-2013, 03:55 AM
  5. rxp has no power from battery need help
    By pbrxp in forum 4-Tec Performance
    Replies: 29
    Last Post: 08-06-2010, 08:03 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •