Results 1 to 2 of 2

Thread: Strange 06 Rxp

  1. #1

    Strange 06 Rxp

    Have on odd situation with an 06 RXP. Throttle was frozen. Removed throttle body, full of salt. Cleaned and replaced it. There are 2 plugs( TPS and idle bypass) they can only go in one place. Now no fire....????..... Obviously I do not have BUDS. Has BRP done something in the computer system that requires BUDS if you unplug something?? Any thoughts on this??? Thanks

  2. #2
    Will work on YOUR ski for FREE! GeoRXT's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Miami, FL
    I have taken mine out for lubing a few times. Only one time I had to take it to the dealer to have it re-aligned with the BUDS....But it did turn on fine, just the iddle was messed up.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 05 RXP Strange VTS Issue - goes down but not up
    By ncdoo in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 12-12-2012, 06:31 PM
  2. Seadoo RXP 2004 - strange problem with RPM
    By kmagnus in forum 4-Tec Performance
    Replies: 9
    Last Post: 07-25-2012, 02:59 PM
  3. strange noise on 2005 rxp
    By pantydropper in forum 4-Tec Performance
    Replies: 5
    Last Post: 06-23-2010, 11:47 AM
  4. RXP MYTHS !!!!!!!!!!!
    By CRAZEDRXP in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 08-11-2006, 06:16 PM
  5. sound improvment (louder) on RXP ?
    By mrracing in forum 4-Tec Performance
    Replies: 23
    Last Post: 05-05-2005, 05:20 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts