Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    If i knew,...I wouldn't ask sea-one's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Dallas/Waxahachie
    Posts
    2,340
    +1
    109

    Moderator -please delete

    THANKS
    Last edited by sea-one; 08-23-2013 at 11:25 PM.


  2. #2
    If i knew,...I wouldn't ask sea-one's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Dallas/Waxahachie
    Posts
    2,340
    +1
    109
    ...
    Last edited by sea-one; 08-23-2013 at 11:26 PM.

  3. #3
    Well, first of all there is no purple wire listed in the wiring diagram. It shows a Red/Blue wire, which is +12V, a Black wire, which is ground, and two white wires, one with red stripe, the other with black stripe, which are the CAN signal lines.

    The gauge is protected by the #4 fuse in the MPEM (1 amp), so you probably blew that fuse. Check that first.

  4. #4
    BTW, are you sure you didn't wire into the Start/Stop/DESS harness by mistake? The Start/Stop button is the only Purple wire up in that area, and this wire is in fact +12V too. If you shorted out this wire, you would blow fuse 12 in the MPEM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Moderator please delete
    By Nismogsxr in forum Sea Doo Sport Boats
    Replies: 0
    Last Post: 06-10-2014, 03:56 AM
  2. Please delete. Wrong forum.
    By dukenyc in forum Yamaha ECU Support
    Replies: 0
    Last Post: 05-22-2011, 01:01 PM
  3. Please delete
    By David1 in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 04-20-2011, 10:44 AM
  4. Please Delete Thread. Item sold
    By GPRaddict in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 8
    Last Post: 07-15-2008, 08:36 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •