Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    1200Xl Ltd 1999 130 Hrs bought last week (Need some Help)

    Hi All,

    This is my first post on this forum, however I have been reading and gathering info for a week or so... Any way last Saturday I bought a yamaha 1200 xl ltd with 130 hrs on it. I went to test ride this and all went well

    full throttle run was ok 55mph on the digi clock, it idles ok, and starts easy when hot... Etc..etc.

    I also did a compression test and reading were not super good but satisfactory 118 , 115,113 psi.

    Today I checked 2 things 1 the cat converter 2 the power valves clips...

    The cat converter has been removed as I noticed that the sender has been removed and I saw the resistor plugged near the elec box (am I right here?)


    Now the famous pv's have a look the the photo I have taken according to my ignorance these are still to be installed right?

    any input is much welcome or thoughts one can share in order for me to do and enjoy this.... Also when test riding this I did notice that it tends to try to go right or left I don't remember , Do someone have a fix


    I will upload some photos to share

    Thx
    Michael
    Malta
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	image.jpg 
Views:	30 
Size:	80.5 KB 
ID:	311569   Click image for larger version. 

Name:	image.jpg 
Views:	24 
Size:	93.1 KB 
ID:	311570  


  2. #2
    There are no waveater clips on those.

  3. #3

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Texas City, Texas
    Posts
    1,249
    +1
    15
    Quote Originally Posted by micboy View Post
    Hi All,

    .... Also when test riding this I did notice that it tends to try to go right or left I don't remember , Do someone have a fix

    Thx
    Michael
    Malta
    IF you have this problem while decellerating, making sure that your shoe is installed properly, sealing it, and an R&D intake usually makes this problem go away. IF you have this issue while riding, either something is mis aligned or dragging under the hull, or the cable that attaches to the swing bucket at your thrust may need to be adjusted.

    You have to be a little bit more descriptive here.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. need some help on a 1999 GSX limited
    By Texwing in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 08-10-2014, 12:17 PM
  2. 1200Xl Ltd 1999 Trolling
    By micboy in forum PWC Fishing
    Replies: 5
    Last Post: 09-09-2013, 03:08 AM
  3. Bought an 05 GTX last fall and need some help with a squeal
    By Doug Doty in forum 4-Tec Performance
    Replies: 13
    Last Post: 06-24-2013, 06:16 PM
  4. Just bought a pair of XP's.. 97XP and 98XPL. need some help
    By midnight08 in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 21
    Last Post: 09-26-2008, 07:47 AM
  5. Just bought 96 SLX....need some advice
    By mattb2179 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 40
    Last Post: 08-29-2007, 12:04 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •