Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    rameseesk's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Branson, Missouri
    Posts
    16

    2000 polaris virage 700 No spark

    I have no 9v at brown wire from cdi to stator.

    I Have unplugged Brown wire added 9v battery still no spark

    Virage has new Lr505 module But i bypassed anyway still no spark

    Can someone tell me what gives the Brown Wire from cdi 9v???????????

    I have done all the test for hall effect sensors. everything test good


  2. #2
    GROUND! Check the ground to the engine at the stator plate behind the flywheel, if it does not ground properly you will not see voltage, chased that problem for over a moth on my SLTX and even replaced the stator but I still didnt clean off the plate/contacts well enough. If there is any corrosion back there it will take some patience.

  3. #3
    rameseesk's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Branson, Missouri
    Posts
    16
    ok I will check that tomorrow and get back. thanks

  4. #4
    rameseesk's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Branson, Missouri
    Posts
    16
    The plate did have corrosion. I cleaned both sides and ground is much stronger.

    I found purple wire rubbed through onto harness bracket inside housing. Causing it to ground out.

    I am waiting for new stator in mail before I put back everthing back fow more testing.

  5. #5
    rameseesk's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Branson, Missouri
    Posts
    16
    put new stator in polaris today.

    Brown wire now has 9v and spark

    Runs great thanks

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2000 polaris Virage 700 no spark
    By Cdbypd in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 05-05-2016, 02:06 PM
  2. 2000 polaris virage 700 No spark
    By rameseesk in forum Polaris PWC Performance
    Replies: 11
    Last Post: 09-10-2013, 05:38 PM
  3. 2000 Polaris Virage 700 weak spark
    By cameron in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 22
    Last Post: 02-06-2013, 11:09 PM
  4. 2002 Polaris Virage 700 No Spark No Start
    By sltfan777 in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 2
    Last Post: 08-30-2011, 08:14 PM
  5. polaris virage 700 no spark
    By itismejoshy in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 09-18-2009, 03:13 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •