Results 1 to 3 of 3

Thread: 2011 Ultr LX

  1. #1

    2011 Ultr LX

    This last week end it started to run bad, like something was in the water pick up. Put on trailer and checked, nothing there. At low RPMS it runs fine, but if you give it WOT it revs up but does not go hardly at all. About 35 is all it will do. Ski is all stock and only had 47 hours on it. Any ideas what could be causing this.


  2. #2
    My name is Sean and I am addicted to STXs smokeysevin's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Houston
    Posts
    4,486
    +1
    320
    Check the thread in my signature then post back. Follow the order and odds are it will be easy to fix.

    Sean

  3. #3
    The whole pump was toast. Something went through it and pretty much trashed it. the threads on the impeller were half gone and it had been rubbing the housing. Have to replace everything.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2011 300 LX only pulling 7400 RPM ?? any ideas ??
    By nz253 in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 11
    Last Post: 02-23-2014, 07:35 AM
  2. Took my new 2011 STX-15F and 2011 Ultra 300 LX out for the first time this year
    By Fiftydriver in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 2
    Last Post: 06-08-2013, 02:46 PM
  3. SOLD 2011 kawasaki ultra lx only 8 hours
    By wotxxxsd in forum Kawasaki Skis
    Replies: 1
    Last Post: 07-24-2012, 06:19 PM
  4. FS Selling R/D rideplate ULTRA300X/LX 2011/2012 only used twice!
    By Hurricane1000 in forum Kawasaki Classifieds
    Replies: 1
    Last Post: 01-31-2012, 02:18 PM
  5. Ok where is it?????2011 300 LX
    By Texoma rider in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 2
    Last Post: 05-18-2011, 08:36 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •