Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 13
  1. #1

    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Bergen county, NJ
    Posts
    45

    Ultra 250x no fuel pressure

    Trying to start my 250 and it has no fuel pressure. It's showing no codes and all plugs seem to to be plugged in. Where should I start?


  2. #2
    Banned User
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    LA/oc
    Posts
    3,911
    +1
    129
    Fuse. Or plug on top of tank.
    Check to make sure there is power going to the pump once the key is inserted if there's not then a fuse or bad wire if there is then bad pump. Replace. It.
    Last edited by FIRE0021; 09-15-2013 at 02:50 PM.

  3. #3
    I agree. Grab a meter and see where the power is an where it is not.

  4. #4

    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Bergen county, NJ
    Posts
    45
    Used a test light. No power at the plug. I only saw one fuse up by the battery. Where would there be more fuses?

  5. #5

    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Bergen county, NJ
    Posts
    45
    I have found no other fuses. Could this be a bad computer or the computer needs to be flashed?

  6. #6
    nicjak's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Warragul, Downunder
    Posts
    7,794
    +1
    625
    you do realize the pump wont have power all the time!!

  7. #7

    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Bergen county, NJ
    Posts
    45
    Quote Originally Posted by nicjak View Post
    you do realize the pump wont have power all the time!!

    When the key is inserted, why would it not be getting the call for fuel?

  8. #8
    Take the time to smile sirbreaksalot's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Brisvegas
    Posts
    4,163
    +1
    602
    It will prime system for about 10 sec then shut fown till it receives crank signal. ... as a efi pump is a big voltage drain to leave on sll the time .....also check pump relay next to ecu

  9. #9

    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Bergen county, NJ
    Posts
    45
    Quote Originally Posted by sirbreaksalot View Post
    It will prime system for about 10 sec then shut fown till it receives crank signal. ... as a efi pump is a big voltage drain to leave on sll the time .....also check pump relay next to ecu
    I have disconnected the fuel line at the rail. The pump never kicks on. I switched the plugs on the relays and still no fuel. Any other ideas?

  10. #10
    Take the time to smile sirbreaksalot's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Brisvegas
    Posts
    4,163
    +1
    602
    Does the relay click when u put the key and push it

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. new 08 Ultra 250x no power
    By Greenslip in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 46
    Last Post: 09-04-2015, 08:43 PM
  2. 2002 Polaris Virage I no fuel pressure
    By mhs in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 3
    Last Post: 05-27-2008, 09:21 PM
  3. Polaris Virage I no fuel pressure
    By mhs in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 05-27-2008, 04:19 PM
  4. Installing the Rude RRFPR- ??? no fuel pressure
    By VX1 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 14
    Last Post: 03-18-2008, 12:04 AM
  5. Virage 800di Won't Start, No Fuel Pressure??
    By cgustafs in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 26
    Last Post: 08-04-2007, 06:50 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •