Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 17
  1. #1
    2000 GPRXP 4tec shooter98xpl's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Charleston SC
    Posts
    2,717
    +1
    3

    2005 rxt gauge not working

    Have a 2005 rxt that the gauge will not come on. Checked fuses, ground wire and even installed the gauge in another ski - its working in the other ski, just not in the one its suppose to work on. Ski will start up and run. If you just install the key and let it set it takes about 2 seconds and I get one long beep. Sometimes it will beep 8 to 10 times with the key out. Any ideas or fixes you guys may have come across before?
    SHOOTER


  2. #2
    2000 GPRXP 4tec shooter98xpl's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Charleston SC
    Posts
    2,717
    +1
    3
    Now the beeper sometimes works and sometimes don't work. I've checked to make sure there is power to the gauge and the ground is good. The mpem works, the gauge works in another ski. Anybody encounter this problem?

  3. #3
    Moderator beerdart's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    CT
    Posts
    25,930
    +1
    1,407
    Sounds like a flaky connector

  4. #4
    2000 GPRXP 4tec shooter98xpl's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Charleston SC
    Posts
    2,717
    +1
    3
    What u mean beerdart? Checked to make sure both male and female pins on the connectors were good

  5. #5
    wotxxxsd's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Orlando
    Posts
    3,928
    +1
    472
    Did you clean the connections?

  6. #6
    Moderator beerdart's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    CT
    Posts
    25,930
    +1
    1,407
    Swap the harness with a known good one.

  7. #7
    2000 GPRXP 4tec shooter98xpl's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Charleston SC
    Posts
    2,717
    +1
    3
    No corrossion on connectors. Clean even had my father in law who is a master electrician check them ojt and do the testing

  8. #8
    2000 GPRXP 4tec shooter98xpl's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Charleston SC
    Posts
    2,717
    +1
    3
    Beerdart did that as well. Not the main harness but the lcd gauge harness.

  9. #9
    Moderator beerdart's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    CT
    Posts
    25,930
    +1
    1,407
    Possible MPEM or ECU.

  10. #10
    2000 GPRXP 4tec shooter98xpl's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Charleston SC
    Posts
    2,717
    +1
    3
    Tried gauge and mpem off good working ski and still no go. Now we maybe somewhere, i havent tried the ecu as i didnt think it was tied into the gauhe. According to wire diagram the gauge goes straight to mpem. Am i incorrect? If i use ecu off another ski i need the key off that ski correct?

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. '95 Polaris SLT750 MFD Gauge Not Working
    By cubsfan2516 in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 6
    Last Post: 04-22-2008, 09:32 PM
  2. 2000 14.5 (TWINS) - fuel gauge not working
    By brdouglas in forum Sea Doo Sport Boats
    Replies: 3
    Last Post: 08-15-2007, 06:47 PM
  3. Fuel gauge not working?
    By mboley in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 04-25-2007, 09:23 PM
  4. 2005 RXP Trim not working?
    By idizzy in forum 4-Tec Performance
    Replies: 10
    Last Post: 06-27-2006, 05:41 PM
  5. gas gauge not working
    By great lakes gpr 1200 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 05-31-2006, 08:17 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •