Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Wave venture Display Problems

    I am Having trouble with my display On my wave venture 1100
    start the ski up display works fine get up to speed display switches
    stop ski display turns on and fades away normal every thing seems to work fine speedo still works till the display cuts out oil and fuel works fine .
    any ideas


  2. #2
    OLD # 7 IEGPR's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Rialto CA
    Posts
    964
    +1
    6
    could be a bad connection on the plug but sounds like you need a new display

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Wave Venture 1100 problems :(
    By whippedmach in forum Yamaha Old School Skis
    Replies: 6
    Last Post: 08-11-2015, 08:57 PM
  2. 1995 Wave Venture fuel problem
    By Pedro Pete in forum Yamaha Old School Skis
    Replies: 8
    Last Post: 10-19-2014, 06:58 AM
  3. Wave Venture Idle Problems after swtiching to Pre Mix!!
    By Scobee1kenobi in forum Yamaha Old School Skis
    Replies: 11
    Last Post: 09-24-2012, 08:27 PM
  4. Wave Venture Display
    By Mighty Mouse in forum Yamaha Old School Skis
    Replies: 0
    Last Post: 07-25-2011, 06:34 PM
  5. 1997 wave venture gauge problem
    By kentrx1 in forum Yamaha Open Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 01-07-2009, 05:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •