Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    TEO's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    GREECE
    Posts
    57

    Lightbulb autronic sm4 turbo map ??

    Map for autronic sm4 for fzr turbo ???


  2. #2
    AWA MEMBER
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Currituck, North Carolina, United States
    Posts
    4,616
    +1
    247
    don't think that ECU supports "throttle by wire" Think you need the Vipec V model ecu that will support that. i used to run that ECU in the Marine case on My honda turbo R12x

  3. #3
    AWA MEMBER
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Currituck, North Carolina, United States
    Posts
    4,616
    +1
    247
    http://www.mrm-racing.se/bag/SM4Spec.pdf




    here is a description with the specs and features

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Help!!! Autronics sm4 maps.
    By EPIDEMIC in forum Yamaha ECU Support
    Replies: 0
    Last Post: 10-07-2013, 09:10 PM
  2. I need AUTRONICS SM4 map
    By attila in forum 4-Tec Performance
    Replies: 1
    Last Post: 04-15-2013, 12:37 PM
  3. Autronic SM4 ECU
    By tysonfzr in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 3
    Last Post: 12-15-2010, 09:16 PM
  4. FS Autronic sm4 ecu, wiring loom & cdi to suit rxp / gti and others
    By PIRANHAPARTS in forum Sea Doo Classifieds
    Replies: 5
    Last Post: 12-14-2010, 06:37 PM
  5. FS AUTRONIC SM4 v 1.09
    By attila in forum Sea Doo Classifieds
    Replies: 22
    Last Post: 09-09-2010, 03:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •