Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Matatan tocullo's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    VISTA AL RIO FL
    Posts
    1,725
    +1
    69

    Dynojet CMD with autotune!!!SOLD!

    Almost new CMD setup comes with everything needed to install and run. The prices below are what i paid you can get ALL of it for only $750 shipped

    CMDM-6210 $449
    Wideband 2 base kit for autotune $249
    LCD-200 Reg price $299
    Can cable Reg price $17
    SD card $10
    Cross bar mount Reg price $54.95

    Click image for larger version. 

Name:	cmd 1.jpg 
Views:	63 
Size:	94.8 KB 
ID:	319328Click image for larger version. 

Name:	cmd2.jpg 
Views:	64 
Size:	107.3 KB 
ID:	319329Click image for larger version. 

Name:	cmd3.jpg 
Views:	60 
Size:	124.0 KB 
ID:	319330Click image for larger version. 

Name:	cmd4.jpg 
Views:	57 
Size:	90.7 KB 
ID:	319331


    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	cmd5.jpg 
Views:	44 
Size:	95.6 KB 
ID:	319332  
    Last edited by tocullo; 12-10-2013 at 02:41 PM.


  2. #2
    Banned User
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    5,049
    +1
    238
    Wow awesome deal for someone? Motec?

  3. #3
    Matatan tocullo's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    VISTA AL RIO FL
    Posts
    1,725
    +1
    69
    You know what $750 I will pay shipping, don't be a cheap ass!!

  4. #4
    Matatan tocullo's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    VISTA AL RIO FL
    Posts
    1,725
    +1
    69
    bump at that price you are saving $450

  5. #5
    Quote Originally Posted by tocullo View Post
    Almost new CMD setup comes with everything needed to install and run. The prices below are what i paid you can get ALL of it for only $750 shipped

    CMDM-6210 $449
    Wideband 2 base kit for autotune $249
    LCD-200 Reg price $299
    Can cable Reg price $17
    SD card $10
    Cross bar mount Reg price $54.95

    Click image for larger version. 

Name:	cmd 1.jpg 
Views:	63 
Size:	94.8 KB 
ID:	319328Click image for larger version. 

Name:	cmd2.jpg 
Views:	64 
Size:	107.3 KB 
ID:	319329Click image for larger version. 

Name:	cmd3.jpg 
Views:	60 
Size:	124.0 KB 
ID:	319330Click image for larger version. 

Name:	cmd4.jpg 
Views:	57 
Size:	90.7 KB 
ID:	319331


    hello mr. This is for bosch or siemens? Thanks

  6. #6
    Matatan tocullo's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    VISTA AL RIO FL
    Posts
    1,725
    +1
    69
    Quote Originally Posted by samui View Post
    Quote Originally Posted by tocullo View Post
    Almost new CMD setup comes with everything needed to install and run. The prices below are what i paid you can get ALL of it for only $750 shipped

    CMDM-6210 $449
    Wideband 2 base kit for autotune $249
    LCD-200 Reg price $299
    Can cable Reg price $17
    SD card $10
    Cross bar mount Reg price $54.95

    Click image for larger version. 

Name:	cmd 1.jpg 
Views:	63 
Size:	94.8 KB 
ID:	319328Click image for larger version. 

Name:	cmd2.jpg 
Views:	64 
Size:	107.3 KB 
ID:	319329Click image for larger version. 

Name:	cmd3.jpg 
Views:	60 
Size:	124.0 KB 
ID:	319330Click image for larger version. 

Name:	cmd4.jpg 
Views:	57 
Size:	90.7 KB 
ID:	319331


    hello mr. This is for bosch or siemens? Thanks
    Siemens!!!

  7. #7
    shaby_FZR's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    CA and overseas
    Posts
    232
    +1
    22
    Hi, I have a turbo 2007 rxt with a les cook 9200 ECM. I bought it used and it is being rebuilt right now. So, i never run it yet. Would it work with it?

  8. #8
    Matatan tocullo's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    VISTA AL RIO FL
    Posts
    1,725
    +1
    69
    Quote Originally Posted by shaby_FZR View Post
    Hi, I have a turbo 2007 rxt with a les cook 9200 ECM. I bought it used and it is being rebuilt right now. So, i never run it yet. Would it work with it?
    Yes it would but is sold!

  9. #9
    shaby_FZR's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    CA and overseas
    Posts
    232
    +1
    22
    Lol...
    Thanks for the info

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. FS Dynojet CMD With AutoTune.
    By DR2006RXP in forum Sea Doo Classifieds
    Replies: 2
    Last Post: 09-22-2014, 11:07 AM
  2. best place to buy a complete cmd with autotune
    By Alexhemi7 in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 07-09-2013, 09:57 AM
  3. WTB Wtb dynojet Cmd with every thing
    By aus83rxp in forum Sea Doo Classifieds
    Replies: 3
    Last Post: 01-19-2013, 08:17 AM
  4. Cmd with autotune to 09rxp
    By fil4953 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 0
    Last Post: 08-05-2012, 04:24 PM
  5. Who has set up a CMD with Autotune??? Need Help
    By geowelsh in forum 4-Tec Performance
    Replies: 2
    Last Post: 04-08-2012, 07:59 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •