Results 1 to 3 of 3

Thread: missing hose

  1. #1

    missing hose

    Hi All
    On the back of my instrument cluster RXP 05 215 there is 1/4" hose barb with nothing on it, there is no spare hose that i can see around, any ideas.

    Steve


  2. #2
    Moderator beerdart's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    CT
    Posts
    25,929
    +1
    1,407
    That is the case vacuum port it goes to nothing. At the factory they pull a vacuum on the gauge.

  3. #3
    Thanks very much for that.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 250x missing hose?
    By SuperCharged67 in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 4
    Last Post: 04-16-2015, 10:48 PM
  2. Ultra 250 missing hose
    By MaineiacMoose in forum Kawasaki How To & FAQs
    Replies: 24
    Last Post: 07-19-2013, 05:48 PM
  3. Missing siphon hose anchor
    By moto-m in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 10-13-2011, 05:40 PM
  4. 1997 GP760 - Just rebuilt, but has a hose missing
    By gutter in forum Yamaha Open Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 06-09-2010, 08:43 PM
  5. SHO missing airbox hose? Is this normal?
    By ian4563 in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 2
    Last Post: 02-02-2009, 08:37 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •