Results 1 to 3 of 3

Thread: Motec M130

  1. #1

    Motec M130

    Hello,

    Can I use maps from M400 on M130? Are they similar? Do I need to do all the work again when swapping from M400 to M130?


  2. #2
    The most interesting man in the world. Nils888's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    California
    Posts
    4,230
    +1
    1,043
    Quote Originally Posted by JayErola View Post
    Hello,

    Can I use maps from M400 on M130? Are they similar? Do I need to do all the work again when swapping from M400 to M130?
    You cannot convert M400 to M130. I have lots of maps for all different kinds of set ups. I you must have your timing and fuel tables
    converted to M1 I can get you close on the fuel and duplicate your timing into a M130 package.

  3. #3
    OK, thanks. I will get back to you soon.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 4-Stroke Built my FZS 2012 TURBO + MoTec M130
    By SingTH in forum Yamaha Projects & Build Threads
    Replies: 117
    Last Post: 09-20-2014, 09:01 AM
  2. FS Motec M130, ID 1000cc injectors, ET 68-140 charger
    By jsedacca in forum Sea Doo Classifieds
    Replies: 1
    Last Post: 06-12-2013, 05:34 PM
  3. Motec M130 Brake/Vehicle speed limit
    By Kaszagy in forum Sea Doo ECU Support
    Replies: 5
    Last Post: 09-25-2012, 12:48 PM
  4. Replies: 55
    Last Post: 08-21-2012, 10:53 AM
  5. New MoTeC M130 ECU is now available through the forums online store
    By Green Hulk in forum Sea Doo ECU Support
    Replies: 0
    Last Post: 07-15-2012, 05:47 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •