Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Rowdy72's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Melbourne Australia
    Posts
    54

    Polaris Virage i 2002 MFI

    My cheap MFI screen from ebay is playing up. It lasted 3 hours on the water, then when I got home it looked like condensation inside the screen. And now it does not display properly. Does anyone know a quick fix for this ? Or do I have to open it up ?

    Click image for larger version. 

Name:	20131227_134928 (Medium).jpg 
Views:	43 
Size:	104.0 KB 
ID:	320371
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	20131227_134928 (Small).jpg 
Views:	18 
Size:	51.3 KB 
ID:	320370  


  2. #2
    Click avatar for tech links/info, donation request K447's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    near Toronto, Canada
    Posts
    36,599
    +1
    1,276
    Since it is supposed to be a sealed unit, condensation should not happen unless the seal has been breached.

    I think the only realistic option is to open it up for repair. Cleaning (gently) the LCD contact rubber strip should restore the display clarity.

    Then you need to figure out where the water was getting in and seal it properly.
    Last edited by K447; 12-27-2013 at 05:02 PM.

  3. #3
    Rowdy72's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Melbourne Australia
    Posts
    54
    opened it up and there was water drops every where inside , back to ebay for another one, I have managed to get i MFI working now with with the other spare unit though. We will have to wait and see if I sealed this one up enough.

    Thanks

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Starter Drive Gear Polaris Virage I 2002
    By fbsmith in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 19
    Last Post: 04-10-2015, 03:02 PM
  2. Polaris Virage TXI 2002 compression problem
    By Ratrace in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 05-09-2013, 06:57 AM
  3. Polaris Virage TXi 2002 - Backfire, EMM codes 12 & 17
    By JENNAANDRICK in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 06-09-2011, 02:50 PM
  4. Polaris virage TX 2002 1200 NO Start No Spark
    By jtro in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 04-05-2010, 11:33 PM
  5. Can't start my polaris virage i 2002
    By jitan2004 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 21
    Last Post: 07-06-2009, 11:52 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •