Results 1 to 8 of 8

Thread: No fuel?

  1. #1

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    <---- over there
    Posts
    436
    +1
    25

    No fuel?

    Got an issue with my 06 RXT (new to me - not jet been in the water)

    Will start right up.. can start and stop and number of times.. then nothing.. wont fire.. just crank
    Have gone through everything then all of a sudden it'll fire again and run... then not run again.

    Has spark, fuel pressure, power to injector, but NO spray with the rail out.
    Its like its in drown mode, but I would have thought that would drop the spark out also?
    Throttle is free, not past 65% etc
    Not getting any codes on the dash

    Any ideas?


  2. #2
    Boost addict hotbird's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Southern WI
    Posts
    5,503
    +1
    681
    Electrical problem? Check all the connections are tight. Ecu connections ext...

    If you hold throttle wide ipen while cranking it should stop injectors from firing but the spark should still be there.

  3. #3

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    <---- over there
    Posts
    436
    +1
    25
    Quote Originally Posted by hotbird View Post
    Electrical problem? Check all the connections are tight. Ecu connections ext...

    If you hold throttle wide ipen while cranking it should stop injectors from firing but the spark should still be there.
    Sounds like I'm stuck on drown mode as have spark and inj power but no pulse

  4. #4
    Boost addict hotbird's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Southern WI
    Posts
    5,503
    +1
    681
    Bad tps sensor then??

  5. #5

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    <---- over there
    Posts
    436
    +1
    25
    Quote Originally Posted by hotbird View Post
    Bad tps sensor then??
    Possibly, but not throwing any codes on it

  6. #6
    Moderator Snoman's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    South Chicagoland
    Posts
    14,688
    +1
    846
    Fuel pump going bad

  7. #7

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    <---- over there
    Posts
    436
    +1
    25
    Nope... its got fuel pressure, just no inj pulse

  8. #8
    Got Boost? psycho rxp's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Port St. Lucie, FL
    Posts
    5,445
    +1
    182
    Bad ECU, or TPS sensor maybe. Try to swap out with a known good one.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Need Help, New Skis, No Fuel
    By rickreeves1 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 05-28-2007, 09:46 PM
  2. 2001 polaris virage no spark & no fuel
    By paintballer89 in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 15
    Last Post: 05-01-2007, 07:49 PM
  3. no fuel
    By waterhogg in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 12
    Last Post: 04-19-2007, 04:45 PM
  4. no fuel to carbs or fuel water sepperator
    By ugadawg131 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 33
    Last Post: 03-01-2007, 05:34 PM
  5. No Fuel to the carbs! Newb needs help!
    By sweetcoupe in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 19
    Last Post: 01-30-2007, 01:26 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •