Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    SUV1200's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Palm City, FL
    Posts
    283
    +1
    10

    NPV 1200 Cutting Out after 1/2 Run Time

    I'm having an issue with my SUV and am wondering if it ever happened to anyone else out there and how you solded it? Only had this one out out 2x and it happened both times. Changed carbs after first time and has the same issue. I ride it a good 1/2 hr with no issue and then it just dies..restarts after 10 seconds...start to go/get some speed for 0 seconds and dies...restarts after 10 sec, start to go agaain little bit and dies.. Try to restart and it sounds like Batt is almost dead... let it sit for 10 minutes..restarts and runs for a while.. I even loosened to fuel cap to see if maybe there was vapor lock.. no diff.. I then checked the pisser on the side and not really much water coming out at idle. but no alarm. Starts in driveway no problem.. battery is charged as well so no issue there..

    Any thoughts? Computer heating up? due to Engine running hotter than usual, but not overheating?


  2. #2
    SUV1200's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Palm City, FL
    Posts
    283
    +1
    10
    Found it.. #2 cyl - No Compression... dam..

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2001 Polaris Virage TX 1200 cuts out wont go full speed
    By hydro rider in forum Polaris PWC Performance
    Replies: 6
    Last Post: 07-20-2013, 07:52 AM
  2. Just cuts out! After hull swap. Please any help is good!
    By mongaupt in forum Kawasaki How To & FAQs
    Replies: 1
    Last Post: 07-17-2010, 10:42 AM
  3. 1994 Polaris SLT 750 Engine cutting out after repairs
    By kxs in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 09-03-2009, 11:16 PM
  4. SL750 stalling out after high speed run?
    By killer in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 07-15-2008, 09:08 PM
  5. Rxt 06 stage 3 cutting out after warming up
    By TIBFIB in forum 4-Tec Performance
    Replies: 5
    Last Post: 06-01-2007, 11:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •