Page 1 of 9 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 81
  1. #1

    V-tech Timing and auto tune for seimens ecu

    Just wondering did v-tech ever fix/add the auto tune for non bosch ecu along with timing?


  2. #2
    boost junkie skidoochris's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Davison, Mi
    Posts
    4,494
    +1
    475
    I have not seen timing control for Siemens yet
    because I sure need it
    Jerry said he was working on it, that was a few months ago

  3. #3
    Bob 1tommygunner1927's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Houston, Texas
    Posts
    6,342
    +1
    965
    Shrabber is selling his MoTeC 400 for a very low price.......stop jacking with brand V.

  4. +1 by:


  5. #4
    imp0ster's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Palm Harbor, FL
    Posts
    5,037
    +1
    672
    No but 3 months ago he said that was the next thing out. In June it will have been one year since we started asking for it.

  6. #5
    Bob 1tommygunner1927's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Houston, Texas
    Posts
    6,342
    +1
    965
    the M130 would be the best choice
    http://www.4-tecperformance.com/inde...oducts_id=2079

  7. +1 by:


  8. #6
    Moderator beerdart's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    CT
    Posts
    25,929
    +1
    1,407
    Auto-Tune?

  9. #7
    Bob 1tommygunner1927's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Houston, Texas
    Posts
    6,342
    +1
    965
    Brand V is not auto-tuned. The CMD isn't either but it fixes a poor tune in brand V based on the map one installs in it....."auto tunes" via a wide band O2.

    MoTeC does all that and much more.

    Brand V is ok for a stock ski w/stock S/C, stock valve train.

  10. #8
    No we did not ad those functions to siemens but its in the works.

    But for bosch its online and working well

  11. #9
    Bob 1tommygunner1927's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Houston, Texas
    Posts
    6,342
    +1
    965

  12. #10
    Quote Originally Posted by VTECH.SE View Post
    No we did not ad those functions to siemens but its in the works.

    But for bosch its online and working well
    if you got anything on the works and need testing am down.

Page 1 of 9 1 2 3 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. WTB - Parts Cmd and auto tune.
    By Jknauer00 in forum Sea Doo Classifieds
    Replies: 2
    Last Post: 06-16-2017, 10:47 PM
  2. SOLD Siemens cmd and auto tune
    By cliff0413 in forum Sea Doo Classifieds
    Replies: 4
    Last Post: 08-09-2016, 11:29 AM
  3. Question about Vtech and available tunes for users
    By oikonomoupetros in forum 4-Tec Performance
    Replies: 4
    Last Post: 05-21-2015, 07:54 AM
  4. Fs: Complete CMD with auto tune for siemens
    By DR2006RXP in forum Sea Doo ECU Support
    Replies: 1
    Last Post: 09-03-2014, 09:27 AM
  5. SOLD CMD for seimens ECU
    By Steve-m31164 in forum Sea Doo Classifieds
    Replies: 4
    Last Post: 01-21-2014, 06:45 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •