Results 1 to 4 of 4
  1. #1

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Alvin TX
    Posts
    34

    slt 700 has no fire on restart

    I have a 96' slt 700 that runs fine until you turn it off then it will not start until it cools off for a few minutes. I could check all the electrical components but since the problem is intermitent I was hoping someone had this same problem and could lead me straight to the problem.


  2. #2
    ph2ocraft's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Campbell, Ca.
    Posts
    14,100
    +1
    105
    geoff, WELCOME to the green hulk forums!!!

    Open your electrical box and see if the red wire leading from the CDI is going to the red wire connector at the electrical board.
    If it is, change it so that it goes to the orange connections at the board.

    This will allow the CDI to shut down as the orange wire only has power during cranking and running.
    Let us know if that works.

  3. #3
    ph2ocraft's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Campbell, Ca.
    Posts
    14,100
    +1
    105
    I should mention this is if you have NO spark during warm restart.
    You can also have tank venting issues, leaking needle and seat etc.

  4. #4

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Alvin TX
    Posts
    34
    Thanks ph2ocraft, I have read many of your posts on pwctoday, and you have always been very helpful you are a real asset to this community.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Polaris SLT 700 Crank, No spark
    By 123slt700 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 05-06-2012, 08:44 PM
  2. Polaris SLT 700 Crank, No spark
    By 123slt700 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 04-27-2012, 10:45 PM
  3. no fire on the #3 cylinder 2005 seadoo rxt 215 ic sc
    By 4pinwink in forum 4-Tec Performance
    Replies: 24
    Last Post: 04-21-2012, 09:07 PM
  4. No fire on cylinder 2
    By FTPPNET in forum Yamaha Old School Skis
    Replies: 3
    Last Post: 09-16-2009, 11:01 PM
  5. No fire on a 2001 SLH
    By bamaboy in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 09-20-2007, 10:44 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •