Results 1 to 6 of 6
  1. #1

    I have 2 - 2003 140's. 1 works great and the other hesitates at high speeds.

    Wondering if anyone knows how to work on these machines in the Kenosha,WI area? I am between Milwaukee and Chicago. They both could use some gel work also.

    Thanks,


    Matt


  2. #2
    Banned User
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Milwaukee WI
    Posts
    16,708
    +1
    1,324
    I may be able to help. I am in milwaukee. High speed hesitation makes me think you have a fuel pressure problem.

  3. #3
    Quote Originally Posted by BryanP View Post
    I may be able to help. I am in milwaukee. High speed hesitation makes me think you have a fuel pressure problem.

    Bryan,

    Do you work on these for a living? I'm looking for someone who knows what they are doing to fix and go over both machines. Sorry I didn't get back to you earlier.

    Thanks,


    Matt

  4. #4
    Banned User
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Milwaukee WI
    Posts
    16,708
    +1
    1,324
    I dont work on them for a living, just for fun. I have rebuilt and fixed enough of these things where I have a real good handle on whats going on with them.

    Do you see a warning light or anything when experiencing this hesitation?

  5. #5
    I do not see a warning light. I have adjusted the throttle control. Any suggestions?

  6. #6
    Click avatar for tech links/info, donation request K447's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    near Toronto, Canada
    Posts
    36,584
    +1
    1,272
    Quote Originally Posted by mjb5046 View Post
    I do not see a warning light. I have adjusted the throttle control. Any suggestions?
    A new TPS would be high on my list of things to try.

    Or swap in the TPS from the running machine.

  7. +1 by:


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2003 msx 140 runs rough while giving it the throttle.
    By dcspankie33 in forum MSX/Matrix
    Replies: 6
    Last Post: 09-02-2014, 09:29 AM
  2. New to Yamaha Have a 2003 gp 1300r Do I need Waveaters?
    By macattack in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 2
    Last Post: 07-03-2014, 11:55 PM
  3. Msx 140 injection doesnt work
    By Gmagnezi in forum MSX/Matrix
    Replies: 66
    Last Post: 06-03-2013, 01:27 PM
  4. WTB Anyone have an MSX 140 crankcase?
    By vwmikey99 in forum Polaris Classifieds
    Replies: 7
    Last Post: 02-12-2012, 04:30 PM
  5. 2003 140 blowing engines
    By siteguy in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 07-27-2011, 11:44 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •