Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    wafer71's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Calgary, Alberta Canada

    2009 WakePro 215 12V HI Issue

    I have a 2009 Sea-Doo WakePro 215, and I am getting a 12V HI warning on the
    LCD. Warning is coming up intermittently, but is increasing in frequency and the electrical system is dropping out for up to 2 seconds at a time. I have taken it into the dealership and they have checked the voltage regulator and stator. Both are fine. No error codes come up, and the dealership is stuck not knowing what to do. Help please!!!!!!

  2. #2
    wotxxxsd's Avatar
    Join Date
    May 2012


    Voltage regulator is starting to crap out. I had this same issue on a 06 rxp.

    Also check the connections to and from the voltage regulator...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2009 Sea-Doo WakePro 215 12V Hi Warning on LCD
    By wafer71 in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 01-20-2014, 03:32 AM
  2. 2009 WakePro 215 12V Hi Issue
    By wafer71 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 12-10-2013, 09:46 PM
  3. 2009 RXP X break-in issue...
    By GPR Ed in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 04-11-2010, 08:14 PM
  4. 2008 rxt 215 and 2009 rxt 215?
    By kawidooguy780 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 4
    Last Post: 11-17-2009, 03:00 AM
  5. 2009 gtx 215
    By VaRedneck in forum 4-Tec Performance
    Replies: 1
    Last Post: 09-24-2009, 08:54 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts