Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Need Help!

  1. #1
    Banned User
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    121

    Need Help!

    Started ski yesterday first time since fall and it idles real rough til the ski warms up, when you hit the throttle it bogs. It was doing this at the end of last season. It's a 2006 GP 1300 R, is there some type of sensor that can cause this or is my computer going bad. Need Help!!

    Mike


  2. #2
    My son (mohawk man) jeffsntx's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Belton TX
    Posts
    2,598
    +1
    1
    Its probably just bad fuel. Siphon the fuel out and put fresh in and see what happens. Did you put any fuel stabilizer in it when you parked it?

  3. #3

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Birmingham AL
    Posts
    2,924
    +1
    2
    Also might wana change the plugs too while your at it.

  4. #4
    Nothin' runs like a Deere IowanGPR's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Waterloo, IA
    Posts
    1,608
    might need a new flux capacitor


    (sorry had to do it)

  5. #5
    Banned User
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    121
    it was doing the same thing be for i put it up for winter
    it has new plugs fresh gas thats way i was wondering there was a sensor or some thing that could have gone bad
    mike

  6. #6
    Fast1's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Minneapolis, MN
    Posts
    97
    hope you did not store it all winter with ethynol fuel and no gas preserver added (stabil)... ... that fuel will gum everything up within your fuel injection system.

  7. #7
    Banned User
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    121
    I put fuel stabil in it, it has been doing this since august of last summer and I can not figure it out. I know its not plugs because i put 5 sets in it last year tryin to figure it out.
    mike

  8. #8
    2000 GPRXP 4tec shooter98xpl's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Charleston SC
    Posts
    2,717
    +1
    3
    not trying to be mean, but why did you wait so long to fix a problem from last year?
    You probably need to drop some B12 Chemtool fuel injection cleaner in it. That way it will clean up your fuel injection system.
    SHOOTER

  9. #9
    Banned User
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    121
    ya but if its a fuel injection prob wouldnt it run like **** all the time not just when cold cuz after ten to fifteen min it runs fine

  10. #10
    Banned User
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    121
    Quote Originally Posted by shooter98xpl View Post
    not trying to be mean, but why did you wait so long to fix a problem from last year?
    You probably need to drop some B12 Chemtool fuel injection cleaner in it. That way it will clean up your fuel injection system.
    SHOOTER
    i took the ski to the dealer 4 times in aug and sept
    and they kept telling me the ski was fine so i gave up on it and that was also be for i found this site
    mike

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. new 05 RXT NEED HELP
    By RXPNJ in forum 4-Tec Performance
    Replies: 12
    Last Post: 07-03-2009, 12:16 PM
  2. NEED HELP URGENT(HULK) RXP DOWN
    By macattack in forum 4-Tec Performance
    Replies: 28
    Last Post: 11-22-2005, 02:39 PM
  3. My 2 RXP's need HELP!
    By Tube Master in forum 4-Tec Performance
    Replies: 21
    Last Post: 07-19-2005, 09:44 PM
  4. I need help remove stock intercooler
    By orc in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 05-13-2005, 04:08 PM
  5. NEED HELP!!!!!
    By MartyRXP in forum 4-Tec Performance
    Replies: 11
    Last Post: 05-10-2005, 08:15 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •