Results 1 to 2 of 2

Thread: OIL (Again!!!)

  1. #1
    Waveruiner pauladave's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Clayton le Woods, North West England,UK.

    OIL (Again!!!)

    Hi guys. I've just been given 2 gallons of Quicksilver (Mercury) 'Premium' outboard oil. I used to run my Mercury 150hp on this stuff when I had a boat, and it burned clean as a whistle. Any thoughts as to if it's OK to use in my XL1200Ltd. I don't have any info on the container about specs, but I assume it's up to the job if it's a Mercury recomended oil. Any help appreciated, as it seems a shame to use it in the mower (it's $40 for 4 litres).

  2. #2

    Join Date
    Aug 2006
    I've used the Mercury Quicksilver oil in all my Yamaha's since the beginning, including my 320 hr 98GP1200, and my 170 hr GPR 1200, with not a problem. IF its good for a $15000, 300 HP outboard, outta be good enough for me. I believe the trouble-free hours I've gotten speaks to that.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Help!!!! Low oil again???
    By Dockside in forum 4-Tec Performance
    Replies: 11
    Last Post: 07-28-2010, 05:37 PM
  2. Well, 3 oil changes, 3 oil filters and i think she ready to go again!!
    By NeverEndn in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 07-24-2007, 02:58 PM
  3. MSX OIL TANK (again!!)
    By chris in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 03-14-2007, 09:38 AM
  4. The Oil thing (again)
    By bic1 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 9
    Last Post: 08-28-2006, 11:57 AM
  5. Oil....again
    By lugnut in forum 4-Tec Performance
    Replies: 7
    Last Post: 07-30-2006, 09:05 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts