Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    USC_GTR215's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Aiken, South Carolina, United States

    GTR215 won't start :(

    When i tried to start my GTR this spring it tries to crank but won't. The only display on the screen is "Limp Mode" Anyone have a guess what might have caused this? I did change the oil and I did remove the battery before i put it in this spring.

  2. #2
    brendanm's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gold Coast, Australia
    My guess is flat battery. Chuck a multimeter on it and see what voltage drops to when it tries to crank.

  3. +1 by:

  4. #3
    go on mode an enter fault codes and see if any codes are stored.
    check error codes and list it here

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. SLX 1200 Won't Start/Backfires
    By KSCTim in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 59
    Last Post: 03-06-2007, 09:39 AM
  2. 2001 Polaris Genesis won't start
    By Blink in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 11
    Last Post: 01-11-2007, 09:30 PM
  3. Won't start. Code P-1656 Help!
    By mattpm07 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 7
    Last Post: 09-11-2006, 11:26 PM
  4. Ski won't start...
    By Yellow93 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 3
    Last Post: 05-30-2006, 11:10 PM
  5. RXP won't start!
    By rxpblast in forum 4-Tec Performance
    Replies: 15
    Last Post: 07-12-2005, 03:28 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts