Results 1 to 6 of 6
  1. #1

    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Australia
    Posts
    65

    98 XPL Gauges not working

    All the gauges aren't working on my 1998 XP Limited
    Any ideas??


  2. #2
    wkuadam07's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Bowling Green, KY
    Posts
    1,377
    +1
    162
    Checked fuses yet? Does the ski start and run? All the grounds cleaned and hooked up?

  3. #3

    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Australia
    Posts
    65
    Fuses checked, Ski runs fine. Where do the grounds run to??

  4. #4
    wkuadam07's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Bowling Green, KY
    Posts
    1,377
    +1
    162
    They typically hook on the mag cover. If they are completely dead and the fuses are fine and the ground is fine then the wiring may be suspect, but usually it's bad gauges caused by water intrusion.

  5. #5
    gary's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Rhode Island
    Posts
    161
    +1
    14
    Check the harness connector at the MPEM,Water sometimes gets in and corrodes the pins a bit.Trace the wires from the gagues to the mpem to find the right connector.unplug it and clean it well.throw in some dialectic grease.Gauges do go bad but all at once is pretty rare.probably just a bad ground.

  6. #6
    Seadooxpracer's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Holland
    Posts
    16
    Hi,
    i had that to my mpem was fried! Runs fine but no beeb vts or cauges!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 98 spx fuel gauge not working
    By gary in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 5
    Last Post: 07-13-2008, 07:11 PM
  2. 98 XPL will not crank
    By Skripo in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 2
    Last Post: 09-03-2007, 09:44 AM
  3. 2000 14.5 (TWINS) - fuel gauge not working
    By brdouglas in forum Sea Doo Sport Boats
    Replies: 3
    Last Post: 08-15-2007, 06:47 PM
  4. Fuel gauge not working?
    By mboley in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 04-25-2007, 09:23 PM
  5. gas gauge not working
    By great lakes gpr 1200 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 05-31-2006, 08:17 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •