Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    ThetaDgt's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Central Connecticut

    1997 SL900 voltage regulator

    I have 97 SL900 with about 160 hours on it and the ignition update. However this spring when I went to start it for the first time this year I hooked up the battery and the bilge pump turned on and the trim was functional. No starter response. I was told this was symptoms of a bad voltage regulator? Is this correct?

  2. #2
    Click avatar for tech links/info, donation request K447's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    near Toronto, Canada
    Check the battery polarity!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 96 sl900 voltage regulator... where is it located?
    By captaindavis in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 06-23-2013, 08:05 PM
  2. Voltage Regulator Location?
    By thompsdw in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 02-12-2008, 12:19 AM
  3. lr23 voltage regulator
    By daza in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 135
    Last Post: 01-26-2008, 01:22 AM
  4. Voltage Regulator Cooling (need help)
    By Sea-Yaa in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 11-18-2007, 06:10 PM
  5. Voltage Regulator / Intake Mod
    By somefun in forum 4-Tec Performance
    Replies: 2
    Last Post: 06-16-2006, 11:45 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts