Results 1 to 3 of 3

Thread: weird problem?

  1. #1

    weird problem?

    I have a 07 fx cruiser 68 hours on it. I took it on the lake yesterday it started first try ran fine for 5 mins then just shut off, it started right back up but shut off a few mins of riding but keeps starting up fine. Any ideas?


  2. #2

    Join Date
    Jun 2009
    Location
    SW Pa
    Posts
    31
    Simple things first, Check the battery terminals.

  3. #3
    THE PLATE MAN JIM'S PERFORMANCE's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    6,194
    +1
    536
    Quote Originally Posted by bountybabe75 View Post
    I have a 07 fx cruiser 68 hours on it. I took it on the lake yesterday it started first try ran fine for 5 mins then just shut off, it started right back up but shut off a few mins of riding but keeps starting up fine. Any ideas?
    Welcome to the forum, Did you have it stored for winter and first time out. If that is the case could be bad gas or need to change spark plugs.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2006 RXP Weird Problem
    By Camy1448 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 5
    Last Post: 10-17-2007, 06:54 PM
  2. 99 Ultra 150 an weird problems
    By xplayer2885 in forum Kawasaki How To & FAQs
    Replies: 8
    Last Post: 09-21-2006, 03:54 PM
  3. What ignition for GPR? Weird problem with R-D CDI
    By Robsauto2 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 12
    Last Post: 07-19-2006, 06:23 AM
  4. Weird problem with ski this past weekend
    By carbuff91 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 7
    Last Post: 05-20-2006, 06:39 PM
  5. a bit of a weird problem, can I have opinions please???
    By rxp_boy in forum 4-Tec Performance
    Replies: 9
    Last Post: 11-15-2005, 01:39 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •