Results 1 to 8 of 8
  1. #1

    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Flower Mound, TX
    Posts
    21

    Post 94 xi ss. need some help!

    I've been working on my ski for a couple days now trying to get it running with no luck. I have removed the carb and rebuilt it. Installed new in line filter. Cut plug ends and installed back on. I set the high and low speed on the carb. I'm still not getting fuel coming out of the carbs. I know it's got pressure and fuel flowing but still nothing. Any help or info would be appreciated.


  2. #2
    steve45's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Texas
    Posts
    5,011
    +1
    283
    You only have to ask once. I will assume that this was an accidental double post.

    Does the engine fire when you put a teaspoon of gas down the carb throat?

    Did you re-install the pulse hose from the fuel pump to the crankcase?

  3. #3

    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Flower Mound, TX
    Posts
    21
    Quote Originally Posted by steve45 View Post
    You only have to ask once. I will assume that this was an accidental double post.

    Does the engine fire when you put a teaspoon of gas down the carb throat?

    Did you re-install the pulse hose from the fuel pump to the crankcase?
    Yeah not sure why it double posted.
    I haven't tried pouring fuel down the carbs. That will be something I tr next. Yeah all the lines are hooked back up. I can see fuel moving in the filter. I've got spark also. Checked that yesterday. Not sure if it's the proper amount though.

  4. #4
    Myself's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    North Central Arkansas
    Posts
    2,772
    +1
    129
    Very hard to start and won't idle if the small oblong check valve is in wrong. Might want to check that.

  5. #5

    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Flower Mound, TX
    Posts
    21
    Quote Originally Posted by Myself View Post
    Very hard to start and won't idle if the small oblong check valve is in wrong. Might want to check that.
    Check valve? You talking inside the carb? Fuel lines?

  6. #6
    Myself's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    North Central Arkansas
    Posts
    2,772
    +1
    129
    Inside the carb behind the jet plate. Should be a triangular one and a thin oblong one.

  7. #7

    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Flower Mound, TX
    Posts
    21
    They are installed correctly I belive. The valve went in first then the metal plate on top is how mine is done.

  8. #8
    Myself's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    North Central Arkansas
    Posts
    2,772
    +1
    129
    Yes but if the narrow oblong one is turned wrong it doesn't open like it should. I've seen it a couple of times. Its straight on one side and offset on the other side to match the opening it sits it. Make sure it's in correctly.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 94 xi ss. need some help!
    By Lcc1980 in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 0
    Last Post: 05-07-2014, 08:14 PM
  2. 1992 Kawsaki 750 SS Jet ski won't start VIDEO INCLUDED need some help!!!
    By southernmaryland in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 1
    Last Post: 07-19-2011, 07:00 AM
  3. Need some help guys, Lost 500rpm
    By CRS in forum 4-Tec Performance
    Replies: 13
    Last Post: 05-15-2006, 05:24 PM
  4. Need some help ?
    By RXP04 in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 04-20-2006, 04:36 PM
  5. SeaDoo 3D (need some help)
    By MARKUS in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 21
    Last Post: 02-09-2006, 05:18 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •