Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Join Date
    Nov 2006
    hewitt nj

    mfd and trim not working

    Just got my 96 780 slx cleaned up charged battery (new last year-gel type) and my mfd and trim does not work i need to fix it i am going to give it to my younger brother. nothing at all no lights blinking or trim making noise. it also happened last year. when the mfd did not work the trim did not work, then i took the mfd out and cleaned up and put it back in and it worked both of them. could there be a common wire hot or ground between them.
    thanks for any help jim

  2. #2
    ph2ocraft's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Campbell, Ca.
    Jim first verify you have power and ground to the MFD. Red/Purple at position 1 is the 12 volt supply
    Black at position 2 is the ground
    Remember the engine must be running for the trim to work.
    The one common wire to both the trim switch and the MFD is the ground wire.
    Does the bilge run?
    Last edited by ph2ocraft; 03-27-2007 at 08:32 PM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 96 Kawasaki 1100zxi KATS trim not working and a possible Carb problem
    By swampfox in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 6
    Last Post: 08-05-2012, 08:43 PM
  2. 97 XPS Fuel gauge and Trim not working
    By jrea in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 06-09-2008, 07:54 AM
  3. Trim not working?
    By YJSONLY in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 11
    Last Post: 02-10-2007, 02:07 PM
  4. 2005 RXP Trim not working?
    By idizzy in forum 4-Tec Performance
    Replies: 10
    Last Post: 06-27-2006, 05:41 PM
  5. Trim not working after winter
    By SpeedStang95 in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 05-02-2006, 08:24 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts